Prijava · Registracija
156 : 17
16 em plus     16 em minus
157 : 17
156 : 18

Profesionalni otvarači glave

Таксисти. Небитно је да ли је у питању таксиста јебач, таксиста емотивац или таксиста мученик, сваки ће за тих јебених 10 минута вожње да ти отвори главу небитном причом, због чега ћеш зажалити што ниси прошетао тих пола сата на 40 степени, закаснио на испит, или се, онако пјан, враћао сат и по времена кући пјешке.

Таксиста емотивац: "Брате, ништа ме не питај... ево ми се и сад желудац преврће, ако ми вјерујеш. И ја сам наша' због овога да идем у болницу, јеба' ме пас, ка да нијесам мога' попит један бруфен дома. Долазим тамо, плаче родбина, а мене тешко око срца. Сто посто је она багра докторска крива, док им не даш стодвјеста еура, не би га мрднули, за спас. Пи. Мајку да би ми оперисали, мора' сам боцу Чиваса и двјеста еура да дам!"...(Нисам те ни питао ништа, али боље да ћутим)..."... а ти, што ћеш у болницу?!"
Ја: "Имам испит."
ТЕ: "Аааааа... а нећеш ти бит' ка ова багра. Добар си момак, види се."
-------------------------------------------------------------------
Таксиста мученик: "Пи' каква је спарина напоље. 56 степени ми је јуче на трг мјерио, ако ми вјерујеш! 56!!! И ја треба да радим ту за 45 центи километар? Ко ће ону ђецу да прехрани и школује? Ајде јадан, ео погледај овога. Мога' би' отац да му будем, он вози Ауди А6. А окле, поброооо, окле ти то?! Јеси ли зарадио?! А не слободно! Пи'! Возим јуче једну малу, даје ми 50 еура, вожња јој била еуро и по, чекала је до цента задњег да јој вратим, частила не би'. И гледам је, има 20 година, 50 еура вади, ка'ја 10 центи. Ееее, брате мо', нема среће за нас поштене. Жена и ђеца оће на море, а како да им објасним да немам цента? Одирем се ту, спајам смјене и џаба. Само да њима буде боље. А докле ћеш оно ти?"
Ја. "Ево ту ми одговара, хвала." (Боље да се пржим напољу...)
--------------------------------------------------------------------
Таксиста јебач: "Ооооо, је ли се пило ноћас мало, а стара? А нека, нека. Звале су ме ноћас неке пичке, знаши какве рибе, бестебе? Него, јеба'ме пас, ноћна смјена. Пих. Н'о да се не жалим, јуче сам сатира једну, знаши каква је. Сви веле - предобра! Показа сам јој мобилни, частио коктел, кумара био са мном, просуо неку причу како сам прода'неку земљу. Оборио сам је с нога. Пала је одма'. Ти, јебеши што? А, јебеш јебеш, види ти се! Хохохох!!!...
(звони телефон)... Е срећо? Ео, возим неког момка ту. А није, нијесам, кунем ти се! На поса'сам, жено, возим момка! Не чује се жена никаква, срећо, кунем ти се! Ево, само да завршим вожњу, долазим, љубави. (крај разговора) А жена, са'ћу јој јебат матер дома! Не жени се никад!"

120 : 9
16 em plus     16 em minus
121 : 9
120 : 10

Trening

Сленг клуба обожавалаца чашице. Симболоше подношљивост ка алкохолу као и габаритет уношења истог. Већи унос - бољи тренинг, бољи тренинг - још већи унос, својеврсни зачарани круг. Користи се и реч форма, мада она парадоксално карактерише опијање на краће стазе, док се тренинг односи на период дужег самоубијања.

-Ух, не знам који ми је курац, стаје ми ово вопи у грлу к'o неискусној курви црначки паламар у операцији ''Дубоко Грло'' , изгледа да сам испао из форме, не знам на коју фору, целу прошлу недељу сам цевчио.
-Тренинг, сине, само тренинг. Не може то мало по мало. Мој комшија Мићко цели живот тренира, сад се префорсир'о, па га опије и једна чашица, милина каже.

197 : 18
16 em plus     16 em minus
198 : 18
197 : 19

Dobijam često, ona na vreme...

Idealna veza.

-Kako ti je s`onom malom?
-Super bate, dobijam često, ona na vreme...
-Znači med i mleko? Fino...

310 : 18
16 em plus     16 em minus
311 : 18
310 : 19

Daćete mi jedan ovaj i jedan ovaj

Fraza koju koriste iskusni ali i tajanstveno nerazumni kupci sladoleda na malo,godišnjeg uzrasta od 4 do 8 godina, usled koje prodavci zapadaju neku vrstu kombinacije nervnog sloma i anafilaktičkog šoka.

-Reci mali?
-Daćete mi jedan ovaj i jedan ovaj.
-Koji? Ovaj i ovaj,jel?
-Ne, nego ovaj i ovaj.
-Aha, evo izvoli...
-Nije taj nego ovaj drugi i ovaj...
-Pa evo hoćeš ovaj...??
-Ne nego ovaj...
-Kapri?!?
-Ovaj,ovaj...
-I jebem li ti krvavo sunce u pičku, pa koji, jebo te lebac...eve ti i ovaj i ovaj i ovaj i ovaj...!!!
-Maaamaaaa....!!!!

165 : 9
16 em plus     16 em minus
166 : 9
165 : 10

Imam čoveka u Beogradu

To je misteriozni čovek koji se pominje u svim provincijskim gradovima. Osoba koja može završiti svaki posao od rešavanja sudskog spora do izdavanja dozvole za lov na leptire kupusare!

Predgrađe Kruševca, naselje Bivolje
-Zdravo komšija, kako si?
-Evo komšo nisam loše, već godinu dana tražim dozvolu za oružje ali nikako da mi odobre. Pronašli tamo da je moj čukun deda pucao iz kubure na poštara i zbog toga me odbijaju. Kažu da nisam podoban da dobijem oružje zbog toga. Ali neće više, našao sam čoveka iz Beograda koji je glavni kontrolor u pečurkari. On ima vezu u policiji i on će mi rešiti taj problem.
-Auuuuu komšo svaka ti čast, ma ništa dok ne nađeš vezu u Beogradu. A jel taj baš uticajan a? Možeš li da ga zamoliš da meni završi da postanem pretsednik skupštine stanara u mojoj zgradi? To bi mi puno značilo.
-Naravno prijatelju, pa to je sitnica za njega. Rešiće on to. Pa ti nemaš pojma koliko je on moćan i uticajan. Ej prijatelju, taj kad kaže ove pečurke nisu dobre svi drhte, niko ne sme da ih pusti u prodaju.
-Komšija hvala ti kao bratu, tvoj sam dužnik.
-Ništa komšo, upoznaćeš ovog čoveka iz Beograda, ma duša od čoveka, sasvim običan čovek kao ti i ja. Nema on da te gleda sa visine, čak hoće i da razgovara sa nama običnim ljudima.

117 : 15
16 em plus     16 em minus
118 : 15
117 : 16

Bistriti Spinozu

Помало старински израз за филозофирање. Користили су га наши родитељи у младости. Када неко крене да распреда и филозофира, мудрује и да се просерава, овом синтагмом му се давало до знања да прекине са кењањем, јербо прави будалу од себе.

Родитељски дом, после поноћи

Отац: Бруко једна! Што се хефташ у буљу са Јанком?!
Син: Технички гледано, хефта он мене. Такође, ово је само експеримент, да видим какав је осећај и...
Отац: Немој ми ту бистрити Спинозу него скупљајте прње обојица и губите се из моје куће. Ти си нашао да брукаш моје име! Јој, чекај да кажем твојој мајци!
Син: Бистрити кога?
Отац: МУУУРШ НАПОЉЕ ПЕДЕРЧИНО!

Групна фаза Лиге Шампиона, БАТЕ Борисов-Бајерн

Као што је малени Давид убио Голијата голим рукама, тако се данашњи отписани боре против неприкосновеног владара фудбалске културе на простору Пангее. За једне, пораз неће болети, нерешено ће бити успех века. За друге, ништа мање од цепања мреже у парампарчад неколико пута биће незамислива брука. Док фаворити спремају обилну гозбу у част своје лаке победе, противници су спремни да се врате својим женама и деци у недођију бивше републике СССР, поносни што... бла-бла трућ-трућ тандара-мандара брућ андрмоље-брже боље... у векове векова.

Вођа преноса: Ало бре Андријашевићу, немој ми ту бистрити спинозу, већ је 11. минут и Бајерн води 2-0!

154 : 18
16 em plus     16 em minus
155 : 18
154 : 19

Odrastao sa sestrama

Израз који жене користе да суптилно кажу да им је другар са којим обилазе ХМ и Зару геј.
Обично прећутна потврда на питање да ли је дотични најбољи другар дукатлија.

- Је ли, је л' онај твој друг Марјан геј ил' се мени само чини да превише врцка дупетом у скини џинсу?

- М'нееее, он је само мало тако, знаш, одрастао са сестрама.

195 : 9
16 em plus     16 em minus
196 : 9
195 : 10

Nikad čuo

Добро знани људи, локације, информације.. које стицајем околности, ради личног добра и интереса одбијамо да признамо да знамо.

Мацо, ко ти је ова Марија87 у именику?
-Не знам цицо никад чуо.

Мистер Дачићу шта данас мислите о Слободану Милошевићу?
-Искрено, не знам ко је тај господин никад чуо за њега нисам.

Гдине Коштуница да ли сте обавештени о....?
-Да, чуо сам то још јуче.

206 : 30
16 em plus     16 em minus
207 : 30
206 : 31

Rođen na carski rez

Pičku nikad video nije. Ali baš ona klasična budala koja misli da sve što leti, da se i jede. Zamuženko klasični koji će jebati tek kad mu neka tetka provodadžiše komšinicinu rođaku sa Peštera.

- E, da vam pričam, stoje dve devojke juče u klabingu za šankom, ja im priđem, i pred njima onako mangupski zaližem obrve izrknem se i pljunem i kažem ''Ćero, ko te jebe da mu ja popušim''. Uzela mi ona jedna broj, rekla je da će da me zove...
- Brate ti si beše rođen na carski rez?
- E jesam, od kud znaš, toliki sam car?
- Ne nego izgleda ko da pičku video nisi...
- Nisam toliki debil bre, video sam kevinu pičku! Kad se kupala pre neki dan xe xe...
- Daj vodite ovog pajsera, ubiću ga!

201 : 40
16 em plus     16 em minus
202 : 40
201 : 41

Moralni seks

Oralni seks pod prinudom.

-Jel moram svaki put na kolena?
-Apsolutno, predigra je najbitnija, tako kažu vaši časopisi.
-Ali oni misle na nešto drugo, mogli bi da se mazimo malo?
-Pristao sam da nosim ovu smešnu kapu i da crtam ratničke boje po faci dok te jebem, seks je po tvome a predigra po mome.
-Pa dobro...aj bar šesetdevetku?
-Na kolena pred Srbe ooOooOooo!