Prijava
   

Rektum Sandre Romejn

Kako je Ajnštajn davno rekao, u predgovoru svog elaborata o svojstvima crnih rupa: 'Samo dve stvari su beskonačne- svemir i rektum Sandre Romejn. Za ovo drugo nisam siguran'. Ko nije upoznat sa likom i delom gospođe Sandre- ona je poznata glumica porno-kinematografije, poznata po analnim egzibicijama. Rođena je u temišvaru, anusom za penisom se dadnula duž susedne zemlje Ugra, a kasnije i preko bare gde su bili oduševljeni njenim sposobnostima. Nije poznato šta je prva stvar koja je posetila anus gospođe Romejn, ali u poslednje vreme nju ne može da zadovolji ni dabl penetrejšn sa dva mužjaka plavog kita. Naučnici sa univerziteta u Masačusetsu su pokazali veliko interesovanje za ovu pojavu pa je u toku izrada ogromnog penisa koji će služiti ne samo za zadovoljenje Sandre Romejn, već i za istraživanje misterija koje njen čmar krije. Diskaveri planira opširnu emisiju o ovom projektu a u toku je i snimanje filma 'Indijana Džons i čmar bez dna', sa Harisonom Fordom i Sandrom Romejn u glavnoj ulozi.

- Šta se širiš ko čmar Sandre Romejn?

Komentari

anusom za penisom se dadnula duž susedne zemlje Ugra

Нема даље!

Hahahahahahahaha, ijao.

O kralju tebi se klanjamo. Kakva pobednička definicija, ne znam dal da se smejem il da plačem + za tebe, a i za Sandrin rektum!

Bio bi ponosan da moj čmar ovako zanimljivo opišeš. Što nije neophodno. Plus

valjda za ovo prvo nije siguran. svakako plus, kralju!

Како волим да се вратим овој дефиницији хахахахаха

vid, nisam znao dima poštovalaca lika i dela Sandrinog ovde ololo
+++

Buksnomanijak

vid, nisam znao dima poštovalaca lika i dela Sandrinog ovde ololo
+++

Ма, не. ТИ си најстарији овде и најсвезнајућији порнићар. Штасти мислијо? Да само ти гледаш "анусом за пенисом" нићифоре? Колко год бијо матор, мај дир каброн, увек ћеш бити годину дана млађи од мене лололо

увек ћеш бити годину дана млађи од мене лололо

BAGRO!♥

УЗ ТЕБЕ ДО БАГРО! :****