Prijava
   

Remix

Soft-kor plagijatorstvo. Izuzetno prisutno u današnje vreme kada bi svaki drugi mamlaz da postane poznat, a nema ni gram talenta. Zasniva se na odabiru neke stare dobre pesme (uglavnom r'n'r), ubijanjem svega onog dobrog u njoj(žestina, tekst, ritam) i obradom instrumentala na PC-ju. Ovim putem dobijamo pesme kao što je ,,Another brick in the wall(remix)" sasvim spremne za emitovanje na gej paradama širom sveta. U hip-hop muzici svodi sa na usporavanje originalne pesme i ponavljanje određenih taktova ??? puta dok remiks ne dobije titulu haus hita.

Komentari

+Najveće skrnavljenje su obrade Elvisa, Berija Vajta i Megadeth "A Secret Place" koja je pesma protiv socijalne bede, masovnih medija i svega sličnog, a na gej paradama je hit. Ubili su sve u pesmi.

iskreno, po mom misljenju su najveca skrnavljenja remixi stvarno bitnih pesama, pesama koje su na neki nacin uticale na ljude. jeste da nisam bio ni rodjen kada je rok bio najpopularniji, ali i sad je ocigledno koliko su bile bitne pesme wall, born to wild, machine gun, x gonna give to ya, i druge. osim zadnje sve su rokerske, a i 50% svih remix je zasnovano na r'n'r. ima i dobrih remixa, al vecina je tesko sranje.

Postoje dobri inovatori, i dobri plagijatori, a te kreature što se bave remixovanjem naravno nisu ni jedni ni drugi...+

harlekine, ispade da mi nisi mlatnuo - ni na jednu definiciju. daj bar na jednu, sam odaberi koju cisto da ne mislim da ovde ima nesto vise od ocenjivanja defki:D

Kako misliš da ti mlatnem definiciju?

mlatnuo minus ni na jednu defku:D daj na najgoru, pomislice ljudi svasta:D zezam se, naravno...

Napiši def o Fb, Vujakliji ili njenim članovima, ili kroz nju proturi neke LDP motive, i dobićeš minusčinu ko kuća. :)

ako postoji motiv koji nikad necu da provucem ni kroz jednu defku, recenicu ili bilo sta, to je ldp motiv. znaci nema - od tebe:D

Kao kad je onaj Tocak remiksovao "zajdi, zajdi" :):):)
Evo, necu vise, keve mi