Prijava
   

Rešenje rasnih problema u Americi

Ono do čega nisu mogle doći generacije i generacije ljudi,rešio je neimenovani junak na teškim pregovorima sa Luterom Kingom ali ga je odmah posle toga CIA zazidala živog jer bi njegovo zalaganje rešilo sve probleme izmedju crne i bele rase.Posledica toga bi bilo ispadanje iz posla Bona i U2,što CIA nikako nije smela da dozvoli.

-Marthin Luther King-:I had a dream!!!!
-N.N negotiator:-Yeah,yeah thats great,but how about this:You will be chiefs of FBI and police in every movie and you will be sole survivors in every horor movie.
-Marthin Luther King:Now ya tokin,nigga!

Komentari

hahahahahahha.....surovo, ali istinito....

Pa, dobro, Gvozdenoviću, kako ti samo uspeva da opleteš po onome što ja cenim i volim, ne znam samo koga više,Kinga ili ser Bona?! A rečenica Kingova zvuči nadzemaljski. Eto, ovog puta ću biti uzdržana, ne glasam. Jeste sve to vrcavo, ali čačkaš mi idole : (

South Park su najbolje opisali Bona (kao i mnoge druge osobe). Epizoda More Crap.

Aaaaaaaaaaa.......vecheras sam bash pominjala tu epizodu....ismijala sam se ko budala....

A jebiga žirafko stvarno ne znam...da znaš da i meni postaje glupo više. :) Evo ako ti išta znači volim i ja da čujem *Sunday,bloody sunday* .

Znaš, koliko ljudi toliko ćudi, ja cenim različitot kad god je neko argumentovano brani, a ako se budeš bavio advokaturom, moraćeš biti ubedljiv, budeš li sudija, moraćeš biti pravičan, razmotriti pro et contra, pa ove naše " nesuglasice" shvatam kao vežbu u tom pravcu glede tebe, a meni to dože nečto kao pilates za moždane ćelije. I neka uđe u zapisnik da i9dalje mislim da si sladak : ) kao i da se pri tom ne nabacujem. Slatke mi i jabuke, pa ih ne jedem, pogotovo ne sa ekserom, a ti si, što rekao Surovi, Ajromen ;)

Što se mene tiče,uživam u svakoj našoj diskusiji i drago mi je što ti pružam malo pilatesa. :)
Hvala i za kompliment i za odbacivanje i sme pomisli da mogu da dobijem nešto više od komplimenta. :)

De, de,sigurna sam ja da tu ima šta i da se vidi, lep duh traži lep hram, ali mi smo ovde radi druženja i igre, kao i da damo doprinos razvoju urbane lingvistike. Jednog dana će neke od ovih, a sigurna sam da će tu biti puno tvojih definicija biti u udžbenicima,
videćeš, pa samo zato odbacujem mogućnost da te muvam. Erotiku tražim na drugim sajtovima ; )) a komliment ostaje: )

jebemu majku, stvarno sad svaka takva novija holivud produkcija.