Prijava
   

Ričard Gir

Richard Gere. Najveći holivudski okresitelj u drugoj polovini 20 veka. Ne, on ne može da igra neku apstraktnu ulogu. Svaki njegov lik mora biti kul, jer kul je njegovo srednje ime. Dok se bavio prostitucijom, za njegovo zmijsko telo plaćale su i milfače i klinke. Da bi mu srkala seme, devojka mora skupo da plati, a kad on plaća za mrs, droplja se obavezno zaljubljuje u njega.

Svi smo za njega škart, jer on je jebo Sindi Kraford. Kad igra korumpiranog policajca, ne propušta da pobije pola pandurske stanice i pritom im svima povali žene. Svoju ženu takođe redovno trpa, ali je i bije da ga ne bi drukala. Sklekove može da radi do ujutru i na kiti ako treba. Ako poželi da trsi neku psiho ribu, koja hvata maglu sa svakog svog venčanja, svakako će to i uraditi. Od takve face se ne isplati bežati.

Najveći greh njegovog budističkog postojanja je to što svojom zlatnom kitom, nije uspeo da izleči Vinonu Rajder od raka. Kao klasičan predstavnik "Škole zapadnih šmekera", u slobodno vreme mrzi komunjare i juri haške optuženike po Sarajevu. Kako je zašao u šestu deceniju, dodeljuju mu uloge "seksi tatice" koji kara sve drugarice svoje ćerke.

On je oficir, on je džentlmen, on je trsitelj. Ma bre, pravi muškarac.

Američki žigolo, Pretty Women, Unutrašnje afere, Jesen u Njujorku...

Komentari

Ma kreten,nije glumac.Trebale su komunjare da ga streljaju na crvenom trgu.

Jebeš Čaka Norisa poslije ove definicije :)

joj!!!sta bi ti sad rekla moja keva...:D +

Hahahaha baš sam se zezao sa ortacima pre par godina an ovu temu :)))
I znao sam da si ti zbog karakterističnog izraza "trsitelj"
+++

Podrazumevao sam da su ljudi upoznati sa radom ricardovim i sa naslovima koji prate njegovu karijeru. Ko nije gledao bar neke od ovih filmova, nece mu se svideti def.

Samo je u "Nevernoj ženi" ispao ovca, onaj Martinez mu je karao ženu... baš sam se bio začudio kakva je to podela uloga da postoji trsitelj pored Ričija živog :)))
+++

"Највећи грех његовог будистичког постојања је то што својом златном китом, није успео да излечи Винону Рајдер од рака" - :-))))))

bravo, povratim kad vidim njega i dzuliju roberts.

Сећам се дана када је ова дефиниција била дефинисана, отворио сам је неколико пута и сваки пут ме мрзело да читам.
Сад се кајем! :(
+

Toliko je dobar da ocekujem se `Oskar` pretvori u nagradu `Ricard`.
++++