Prijava
   

Rob imena svog

Cuvsi da se neko zove Majkl Dzekson, automatski ocekujete od coveka da odlicno peva i da zna mesecev hod, iako se radi o bokseru, i to belcu.
Kada cujete da se neko zove Vlade Divac, ocekujete da je visok 2,14m i da mozete da pricate sa njim o kosarci, zivotu u Amerikama i Los Andjelesu, iako je osoba kondukter.
Darko Pancev je asocijacija na vrsnog golgetera iz Zvezdine zlatne generacije, a lako moze biti vas komsija koji ima 100kg, uopste ne prati fudbal i radi kao elektricar.

Dozivljaj sa regrutacije pre par godina.

Prozivaju nas, da vide ko je stigao. "Ivan Petrovic?", "Tu!", "Dejan Pavlovic?", "Tu!", "Sinisa Mihajlovic?" "Tu. (najtise i najbojazljivije "tu" koje sam cuo u zivotu (zato je stavljena tacka, a ne uzvicnik pored). Ocekujes levonogog bombardera za kog zna cela Italija i pola sveta, a ono decko iz dijaspore,sitan, tih i povucen, koji jedva da zna srpski.)", "Aleksandar Markovic?" "Tu!", "Nenad Krstic?" "Tu! (umesto kosarkasa dvometrasa, ono tihi niski antisportski lik".

Poznajem i Dejana Stankovica koji skoro da ne zna za onog kog mi znamo.

Komentari

Ma za to su krivi roditelji paljevine koji daju imena deci po trenutno aktuelnim sportistima. Videćeš koliko će se Dokovića za neku godinu zvati Novak.

Pa, ja kao Marko znam te muke. Nekad se desi slucajno to sa imenima. Ima i toga, ali Luka i Mateja je kao da si dete oznacio brojem (10 od 9 klinaca ce se okrenuti kada ih pozoves Luka ili Andrej). Npr., ovaj Dejan Stankovic je istgih godina kao i Deki Stankovic, a Majkl Dzeksona imas gde god se okrenes. :)

Slobodan Milošević.
A skoro sam se čuo sa Miodragom Lukovićem, bilo mi je jače nego da se zove Milorad.

Zamisli kako se zvati - Roberto (po tadašnjem aktuelnom igraču, Italijanu Robertu Bađu). +

imam u familiji Dragana Nikolića,a i ja se zovem kao jedna kreštalina...

dobru temu si obradio +

Roberto, stvarno se zoves Roberto? Brate, kako je covek odigrao finale `94. , ali promasi penal. Kao Piksi protiv Argentine.
Upoznao sam jednog Milosevica koji je rodjen u vreme pocetka Slobine ere. Cale zapeo da se zove kao Sloba, a keva zapretila razvodom. :)
Theodora, da nisi mozda Lepa Lukic? :)

Pa da, stvarno... Jok nestvarnoo.. :) A na 94tu me ne podsećaj :)