Prijava
   

Rocky bombone

Tik-Tak bombone iz kamenog doba.

Komentari

Jbg musaće, ne pamte mnogi "kamene" bombone.
PLUS:

sviđa mi se
paraćinka paraćin:)

ma bilo je na sajtu 100% definicija o njima. Kapiram velika i opsirna koja te vraca u detinjstvo i tako to...htedoh da im posvetim kratku jer vecito i pisem kratko...
Inace, nedavno sam naleteo na roki bombone od nekog bosanskog proizvodjaca upakovan u kesici nekoj....nije to TO...imaju priblizan ukus...al se ne mogu porediti a i nemaju i to pakovanje kao u kutijcama za tik tak..iako mislim da su od roki bombona kutijce bile vece...pa se posle gurali i pravi kamencici i pesak u njih..ili se punilo vodom (sad se setih da sam video i neku ziljavu grupu na fejsu...svi mi koji smo pili vodu iz tik tak kutijce.....kapiram da ta deca ni ne znaju da smo mi to odvec radili pre nego sto je tik tak i postojao....tako da mi ta grupa nije imala smisao i cinilo mi se da su te nove generacije ubile funkciju i neki vid "titule" i sposobnosti starih rokija..)

Upravo tako musaće, upravo tako.

Roki bombone su bile arčerske.

Što se grupica na fejsu tiče, većina poklonika tih grupa ni nema nešto čega bi se sećala, pa se 'vataju za takve stvari da bi ubedili sebe da su makar malo inovativni i da su imali ispunjen život vam monitora. Ne svi, ali velika većina da.

Ja nikada nisam voleo roki bombone.
Uvek sam ih jeo, naravno. :)