Prijava
   

Rocky

Odmah da stavimo do znanja, da film nije komercijala! Ne vidim razlog da neko osporava film, koji ipak nosi toplinu u sebi i u kome boks uopste nije u prvom planu. Same scene borbi traju oko 10-tak minuta, a sve pre toga je prica o coveku koji nije bas previse pametan, ali je covek. Takodje ne lici na klasicne americke kretene, koji samo znaju da se makljaju. U Rokiju se istice i zrtvovanje za porodicu, veliki gubitci i samo jedna zelja. Da se pobedi STRAH, koji sve nas proganja i muci kroz zivot, strah da cemo biti samo jedni od ulicnih klosara. Ko je gledao film, zna da je Balboa postigao nesto najvrednije, stajao je posle 12 rundi!!!

Jer zar nije stos zivotu razbit nos, da osjeti on kako boli djon, tvoj djon...

Komentari

dao sam plus al gde je ovde fora?

ovde nema fore, jer me nerviraju likovi koji pljuju po rokiju, a smatram da je to film koji zasluzuje postovanje, nego ga najvise pljuju likovi koji treniraju fudbal i balet!

Iskreno,Roki u sebi ima jednako patetike kao i Titanik,tako da može da pogodi samo devojčice i dečake sa 13 godina...Ništa lično,samo moje mišljenje.

Roki je dobar k'o lebac i tačno je sve što si naveo. +

mozda samo prvi deo, gde udara u one telece plecke:) inace, svi osteli delovi se svode na isto, naravno osim novih protivnika, bas kao u nekoj igrici sa aparata iz luna parkova - apolo,mr T,apolo ponovo, rus Ivan Drago, onaj klinac sto se upalio da je bokser...

Ovaj poslednji je najbolji..

+, iskreno se nadam da si mislio na rocky 1, nije bog zna šta, ali ne mogu ni da ga hejtujem...
...ovi ostali delovi su zločin protiv kinematografije

a nenenenene, Roki je je moj idol mladosti! Muzika mi je isto vrh, kome smeta, premlaticu ga kao Tomi Gana :D