Prijava
   

Rođaci gastrabajteri

Nepresušan izvor pokvarenih bombona i odeće koja njima ne treba.

Komentari

jebeno dobra... i stalno nas ponižavaju. imam jednog rodjaka koji radi i živi u nemačkoj. svaki dan stavlja na FBu neke statuse o srbiji i nešto na foru srbi izumiru, pa neke gusle, pa se tripuje da je veliki srbin a zajebava se u nemačkoj 5 godina... pun mi ih je kurac.

ja sam svog brata ubio na mrtvo ime kad je doš'o ovde da se kurči, kaže on meni mi necivilizovani i zaostali, uf, kako sam ga puk'o na keca...

Imate nešto protiv gastosa, a? Onda imate posla sa mnom... Biti ono što jesi, raditi ono što voliš, samo za 12 puta veću platu. Ej, 12 puta! To sam ja. Ako je greh biti gastos, ok. Uostalom, da provedete samo mesec dana u Nemačkoj, drugačije biste gledai na Srbiju. Ne sa visine, nego sa tugom.

Ma ti si huligan. ccc kako je samo smeo to da ti kaže! Trebao si da ga poliješ benzinom i zapališ ili da ga baciš u Savu!:)

Ma ti si huligan. ccc kako je samo smeo to da ti kaže! Trebao si da ga poliješ benzinom i zapališ ili da ga baciš u Savu!:)

Sava je za ljakose, bacio sam ga u Lepenicu

ox nisi razumeo. niko ništa nema protib njih, i ja bih voleo da mogu sutra da radim pošteno a da živim lepo, autor je hteo da kaže da nas oni ponižavaju brate. moj komšija ima teča koju mu je dao 200 kinti kad je došo iz inostranstva, i moj komšija mu kaže, ''neka nemoj da se trošiš'', a mom najboljem drugu je doneo čokoladu i ovaj je odmah bacio u kantu pred njegovim očima. :D

Generalizacije me ubiše. Je l teča trebalo da izvadi 100 jevreja? Onda ih ne bi bacio u kantu, a? Kada gastosi ne bi dovlačili pare i trošili ih po Srbiji, zemlja bi bila u još većem kurcu. Teško zamislivo, ali je tako.

Naravno, ni mene ne oduševljavaju kuće osmospratnice po selima, ali to je više u mentalitetu. Nema to veze sa inostranstvom. Ko ima pare, zna da bude bahat. Ko je čovek, nikad nije bahat. Radio on u inostranstvu ili visio na ćaletovom budžetu u Srbiji.

Ti njemu teglu ubuđalog džema i egal ste.
-

@ox onda nije trebao ni da izvadi 200 kinti i a ga ponižava. dodju u srbiju i kurče se kako su mnogo opasni sa autom koji su tamo kupili na otpadu. rade neke jadne poslove, i kad dodju ovde puste jaja i sad trebam da ih slušam da su bolji od mene i pametniji.. kapiram da se braniš jer si i ti jedan od njih, ali nisi u pravu. novac, hteli da priznamo to ili ne, kvari ljude... ponižavaju nas tu nešto, a rodjeni u opancima... lepo kaže ona stara ''ako hoćeš da vidiš kakav je čovek, daj mu vlast''. vlast je u ovom slučaju kinta koju vi tamo zaradjujete, a onda dodjete ovde i samo nam serete da smo jadni. ako draže ti je strano, idi i ostani tamo.
ovo boli takve kao što si ti. :) poz
http://www.youtube.com/watch?v=nuvVRGy1yc8