Prijava
   

Rok bend

Svakoj mladoj duši povremeno dosadi monotonija u kojoj živi i pokušava da je razbije tako što će naći grupu momaka koji se isto tako osećaju. Tako su nastali Bitlsi, Stonsi, Sabat, Metalika...No, osim prosečnih muzičkih sposobnosti, glavna stvar potrebna za uspeh nekog benda je imidž i karakter članova. Bend mora da ima neko kul ime, a članovi benda moraju da budu specifični. Bubnjar je lud ko struja, i glavni je šaljivdžija. Gitarista mora da ima dugu kosu i uglavnom je ružan ko pašče. Basista je smoren i nezapažen, a frontmen je uglavnom najkulji lik, i oko njega se motaju sve ribe. To mora da bude tako i nikako drugačije.

-E, brate, ajde da osnujemo bend!

-Napasi mi se mudne vegetacije.

-Koji si ti šaban. Šta fali bendu, ja mogu da pevam, ti si gitarista, Struja je bubnjar, a Goran basista.

-Da, jeste, nego jesi li ti čuo za probleme unutar DS-a?

-Duvaj kurac.

Komentari

Mnogo loš koncept, defka konfuzna, primer fail. Mada sam dao + ne znam zašto, valjda mi se svidelo to što si pokušao da nam kažeš :)

malo isfurana tema druže moj finski

Jebiga, imajte razumevanja, registrovao sam se tek pre nekoliko dana. Sada cu malo da se smirim, pa cu za nekoliko dana da nastavim da pisem, ili kad mi dodje inspiracija. Nema veze, bicu bolji...

Ma opušteno, sasvim je dobro za početak

Фин приступ, Финче... Мислим на твоје прихватање критике. Читај добре ауторе и размишљај добрано о томе шта ћеш да пишеш и како и биће кул. Само не брзај.

Ma opušteno, ništa zlonamerno, nisam ja pre ocenjivanja mogao znati da si se ti registrovao pre par dana. Gledaj na to kao na pozitivnu kritiku. i čim bude inspiracije, samo piši...