Prijava
   

Rumunska televizija

Arhineprijatelj našeg sporta, jer uzurpiraju rad našem dragom SOS kanalu, i njegovim perjanicama Miši maratoncu, Neši fenseru , Tegiju "nisam grobar Zvezde mi", Lokiju debelom i onoj dobroj plavuši.

Realno, koliko puta ponove onu žalbu, pomisliće neko da Rumuni vode zaveru protiv nas i pedalja naše zemlje.

Komentari

Свакако су бољи од РТС, Б92, Пинка и осталих, што се тиче емисија о спорту.

Sos je najgluplji i najdebilniji kanal na ovim prostorima ...ikada.Tesko da ce u blizoj ili daljoj buducnosti neko uspeti da napravi gluplju televiziju.Jeftina produkcija,neprofesionalnost,ruzan enterijer u studiju,odvratni i neelokventni voditelji......samo su neki od razloga zasto bi svako trebalo da izbegava ovo govno od televizije!

@talentovano_glup

" Uključi mozak - iskluči B92 " , nemo mi diraš SOS kako ću bez Mačinkovići, Toto , Auto kuću Kole i glass servis da preživim

Бојча, зашто алудираш на ствари које не постоје у мом коментару?
Јеботе, кад год човек спомене Б92, у било каквом контексту, мора да се нађе неко да те назове или ЛДП-овцем (наркоманом, усташом), или да те прогласи за присталицу Образа и сличних организација.

Талентовани, није политичка или емисија у којој се говори о уметности, па да ми је најбитнија елоквентност водитеља. Барата се највише спортским изразима. Продукција је јефтина, зато што нису баш профитабилна телевизија, јер не емитују ријалити емисије. То повлачи и ружан ентеријер, за који би ме и у другачијој ситуацији болео курац.