Prijava
   

Ruski

Pridev najboljih i najzajebanijih i najneuništivijih stvari koje novac može da priušti. Uz ovaj pridev kraj proizvoda u Srbiji vam je gotovo 90% sigurna prodaja i zarada, makar da prodajete maglu zapakovanu u ružnu konzervu.
Da ne bude nesporazuma, većina ruskih proizvoda zaista i jeste među najboljima ali nije loše iščilirati malo i prihvatiti da Lada Niva nije najbolje terensko vozilo i ne može da izdrži nuklearni napad koliko god to naš folklor tvrdio...

To je rusko - to je dobro - kao da je naše samo ruskije - to će da traje 100 godina...

Komentari

U praksi to je potpuno suprotno.Osim nekih stvari koje su radjene za vojsku i pojedinihnamenskih masina,ruska roba je oduvek bila poznata kao tesko djubre.Kada kazem "roba",mislim na robu siroke potrosnje.Normalno,suludo je i pomisliti da rusi nisu u stanju da naprave kvalitetne stvari,jer ipak oni jedini trenutno salju ljude u svemir i poseduju tehnologije koje su daleko ispred svega sto ima zapad,a razvijene su u proslom veku....
Mit o ruskim ladama je nastao onda kada su srbi dobili priliku da prvi put poseduju terensko vozilo koje je toliko jeftino ,a povremeno i upotrebljivo.Vec sam pisao na tu temu,ali cu napisati ponovo...Lada je u poredjenju sa Land Roveron,Jeep-om i slicnim terencima samo sprdacina,koja nije u stanju ni vodu da im nosi,ali je zato po tri-cetiri puta jeftinija i kad je ispravna,sto je retko,moze i da posluzi!Imao sam ih dve i to nove.Ali zato ZIL...je vec druga prica i TO zaista moze da prezivi sve!

хвала за коментар... слажем се са свиме у потпуности... у томе је углавном и поента дефке... ЗИЛ је бабарога! посведочено!

Definicija je super i dobijes +, ali samo jedna ispravka : LADA NIVA JESTE NAJBOLJI TERENAC NA SVETU! PENJE SE UZ MASNU, ZALEDJENU BANDERU! - znam iz iskustva... :)

Definicija je super i dobijes +, ali samo jedna ispravka : LADA NIVA JESTE NAJBOLJI TERENAC NA SVETU! PENJE SE UZ MASNU, ZALEDJENU BANDERU! - znam iz iskustva... :)

Niva je najvece govno od auta koje je covek proizveo i bedna kopija Fiatove Kampanjole.Napravljena je isto kao i Jugo,tj od osnovnog modela su uzeli sve sto valja i to bacili,a od ostatka napravili vozilo.

Niva je najvece govno od auta koje je covek proizveo

+1
za ostalo nisam dovoljno stručan

Davno, u iščekivanju majstore klimadžije, na +40 stepeni, setismo se podruma....stari ruski ventilator proizveden šezdestih godina...Bože, kako smo mu se obradovali....bešumno i ružno.