Prijava
   

S neba pa u rebra

Učiniti nešto naglo, nenajavljeno, pravo u srž problema.

ONA: ahm ah ahhh ahhh ooo uuuu aaaa... svršićuuuu...oooo... ajde jače malooo.. uu aaahhh... nateraj me da vrištim... ahaaaaaahhhhh...
ON (vadi ga iz pi*ke i meće u pedu)
ONA: grrrrr!!! Boli to majmunčino... aahhh booli.. bo.. ahh.. ooo. bo.... tooo... ahhh... mmmm... svršavam!
ON (prska po leđima)
ONA: Kako si me prijatno iznenadio sa ovim "s neba pa u rebra" promenom

Komentari

Milijardu, a i vise mogucih primera ima, ali vi uvek, ali UVEK, morate da izaberete onaj koji sadrzi vulgaritete...
Ostavicu ovo neocenjeno, posto mi neki zameraju kad dajem minuse.

Ostavicu ovo neocenjeno, posto mi neki zameraju kad dajem minuse.

Hahah, daj ti slobodno minus, ali ne moraš da smaraš non stop o tome, i na svakoj definiciji, u tome je problem, kontaš?

Orkana moram. To je jednostavno taj neki moj kodeks. Kada dam + ili -, jednostavno nalazim za duznost da to i obrazlozim, jer:

minus bez obrazlozenja = hejt
plus bez obrazlozenja = popularno "lajkovanje"(mada je ovo manje zastupljeno, valjda jer je u ljudskoj prirodi usadjeno to da vise mrzi nego sto voli)

minus bez obrazlozenja = hejt

Ne, to nije hejt. Hejt je kad lupaš minuse, a uopšte ne čitaš. Pa jebo mater ako svaki plus ili minus moram da obrazložim. Koga boli kurac? (Oh izvini na vulgarnostima)

ШТО МРЗИШ "КРК У БУЉУ"?

Ja sam rekao, to je MOJ kodeks, i ne ocekujem da ce se svi sloziti. I bolje je da se ne sloze, jer se komunikacija i medjuljudski odnosi medju ljudima zasnivaju na pluralitetu misljenja, znaci jedam misli jedni a drugi drugo, ali iznalaze zajednicki jezik i pored toga sto jedan misli jedno a drugi drugo.

"Grrrrrrrrrr" hah = ma ajde begaj....

Radi se o tome da ti ubijaš koliko smaraš sa komentarima. To ti je kao kad živiš u stambenoj zgradi, jednostavno ne možeš da radiš šta hoćeš i kad hoćeš. Nisi ti sam ovde, već deliš ovaj prostor sa nama ostalima, E!

Ako "ubijam" koliko "smaram" sa komentarima, postoji jedno resenje koje se pokazalo kao vrlo efikasno - kad vidis moje ime, ti ignorisi i jednostavno kao da nisi videla nista. Tako je lakse i meni, i tebi, i svim tvojim (ne)istomisljenicima. Znam da ovde postoje pravila, i ja ih se drzim, ali sloboda govora je nesto sto mi je ustavom zagarantovano pravo, a pretpostavljam da ustav kao najvisi pravni cin vazi i na internetu, pa samim tim i na vukajliji.

Ok, samo te molim da ne komentarišeš moje definicije, nebitno ako se desi da daš minus ili plus, ne komentariši, dogovoreno? :)

Ok, dogovoreno, ali ti si svejedno ktitor, i novac koji dajes vlasnicima sajta ti daje neogranicenu vlast ovde pa mozes da brises komentare koji ti se ne svidjaju.

Ne, ne mogu. Možeš da brišeš komentare samo sa onih definicija koje su napisane pod ktitor nalogom.

Pa vi svi koji me mrzite uplatite dozivotni ktitor nalog i vise nikada necete imati problema sa mnom :)

Пишите квалитетне дефиниције, правите занимљиве постере, користите прикладан аватар, немојте да будете нападни, поштујте друге чланове, уважавајте свачије мишљење, користите претрагу да видите да ваша дефиниција/постер нису већ направљени, будите културни, покрећите теме које ће вас културно обогаћивати и доприносити здравом хумору, забављајте се читајући и реално оцењујући дефиниције, не хејтујте, не качите порнографске постере, немојте бити вулгарни и говорити безобразне речи (нпр. курац), поштујте модераторе, поштујте сајт на коме сте, не покрећите тему док немате заиста бриљантну идеју, популаризујте добре ствари са овог сајта, хвалите дефиниције и квалитетне постере, учите од квалитетних аутора, будите љубазни према особама које вам пошаљу приватну поруку, немојте брисање постере/дефиниција схватати лично, сутрадан се потрудите да то буде заиста квалитетно, немојте понављати, ПИШИТЕ ГРАМАТИЧКИ ИСПРАВНО, поштујте чланове који су других националности, вероисповести, сексуалног и политичког опредељења, немојте власнику сајта досађивати приватним порукама, немојте негативно утицати на квалитет сајта својим деловањем, пријављујте порнографију, плагијате, лоше дефиниције/постере, пријављујте ауторе који вређају и спемују, што више читајте, учите, развијајте се, стасавајте..., региструјте се тек када сте заиста спремни да допринесете Вукајлији. БУДИТЕ ЗАНИМЉИВИ, ИНОВАТИВНИ И НАДАСВЕ ПРИЈАТНИ ПРЕМА ДРУГИМ АУТОРИМА. Добродошли и пријатан боравак на Вукајлији.
Леп поздрав :)

a ako ste zensko ocekujte sliku penisa na pvt....

a ako ste zensko ocekujte sliku penisa na pvt....

АХАХХАХАХАХА!
Ајаксе, како ја до сад нисам добила слику? Зашто сам ускраћена у односу на друге чланице? А?

a ako ste zensko ocekujte sliku penisa na pvt....

лоло

/
Оно... малолетна си... дај неку писмену сагласност родитеља и стиже.

u, ko da ti je to do sad bila prepreka....

nisi njegov rejon, Nato...

Зна Мурињо

Може Ајаксе +

Не треба ми твој лајкерски плус. Разочарао си ме као човек и као аутов.
Можда си ми и ти свих ових 16 плусева дао са дуплих јер не знам шта све могу да очекујем

u, ko da ti je to do sad bila prepreka....

nisi njegov rejon, Nato...

Лолимпијада :))
Њој шаљем срца и песмице у певете

nisi njegov rejon, Nato...

И ја бих рекла да је то. :(
Хахахахаха, Мури, одговори на прозивке :)

Ево ти јбт. Бацила си ми тристоти комент па да частим.

Sviđa mi se. plus.