Prijava
   

Sa zejtinom sam na VI

Današnje stanje svih mladih devojaka. Pre nego što su se pojavili kompovi i internet,devojke su sa 15 same spremale rućak,mesile hleb i slično. Danas je to totalno drugačije. Devojke ne znaju da peglaju,spremaju,kuvaju,al se zato satiru od...

emisija Domaćine oženi se,domaćin se sastaje sa kandidatkinjama

Domaćin: Kako se snalazišš u kuhinji?

Devojka od 18g: U kuhinji se dobro snalazim sa već spremljenom hranom,znam da postavim tanjir,nož i viljušku i da pojedem to što je spremljeno,ali ,,sa zejtinom sa na VI,, ..

Domaćin:Ćao,zdravo,dovidjenja

Komentari

Za sve su krive majke: "Neću je učiti još da kuva ima vremena", "Nemoj ćero, ne umeš, majka će to", "Ostavi dete, nemoj ga mučiti".
A kad ode kod muža: "Jao, pa znaš, prijo, tvoja ćera ništa ne ume da spremi, sve se snebiva i mazi", "Jao prijo, izvini, sad ću da porazgovaram sa njom", "Izvini mama, ali šta ću ja da spremam kad ne umem, neka to svekrva radi, a i ne valja kuvati sa tek namazanim lakom, isfenirana i smrdeću na luk. Fuuj!", "Mama, on me je prevario, naš'o neku masnu", "To je normalno ćero kada mu ništa nisi spremala, samo si se lickala i kupovala pice"

roditelji su krivi za sve..ne samo majke..već i očevi sto im sve dozvoljavaju. da nose dopičnjake,vraćaju se pijane i slično..