Prijava
   

Sablje i Armagedoni

Čuvena policijska praksa da svakoj većoj akciji daju ime za koje oni smatraju da je jako maštovito. I dok pre par godina i nije bilo toliko strašno, u poslednjih par godina su počeli ozbiljno da lupaju gluposti.

Šef: Ok momci. Imamo već dovoljno dokaza da uhapsimo Đangovu bandu za višestruka krivična dela. Za udruživanje u kriminalnu grupu sa ciljem da otuđuju sekundarne sirovine, pa sve do pokvarenog ringišpila u njegovom luna parku. Naš je.
Inspektor Alimpijević: Al' šefe, njih možemo kada god hoćemo da pokupimo. Mislim da bi trebali da obratimo pažnju na malo opasnije grupe.
Šef: Jes' a ko će posle da ti daje platu? Ja? Dačić? Ove ćemo da 'apsimo. Javi samo ovima na B92 da apsimo neku mafiju, jebem li ga, neka bude Ringišpil-mafija. Onda će oni da puste onu njihovu paranoičnu muziku, Maša Mileusnić će da se izbeči i izgledaće kao ozbiljno hapšenje. Znaš da oni vole te mafije kada im serviramo.
Inspektor Blagojević: Dobro šefe, a kako da nazovemo akciju. Potrošili smo sve kul nazive "Pištolj", "Pevac", "Mreža", "Balkanski Ratnik". Kako ćemo?
Šef: Hmmmmm...nemam pojma. Mora da bude nekako, da ima veze sa Ringišpil-mafijom, znači sa ringišpilom, a opet oni su Romulanci i kradu bakar, šahtove i tako to....Hmmmmm......znam "Čokoladni Ventilator". Oni su crni. Ringišpil se vrti. Ventilator se vrti. To je to.
Inspektor Alimpijević: Ček' šefe, a sirovine?
Šef: Ma kud će bre veća sirovina od tebe Alimpijeviću. Idi ih apsi odma.

Vesti B92.

Dobar dan moje ime je Maša Mileusnić, a ovo su vesti televizije B92.
A sada vest dana.
U policijskoj akciji "Čokoladni Ventilator", uhapšen vođa "Ringišpil-Mafije" Đango i cela njegova grupa. Ova grupa se sumnjiči da je napravila milione kradući poklopce od šahtova zbog kojih je nekoliko ljudi upalo unutra, te im se stoga i na teret stavljaju višestruki pokušaji ubistva.
Grupa je preko mreže luna parkova svuda po srbiji prala novac, a zatim ga ulagala u nekretnine u raznim favelama širom Beograda. Više o ovome u specijalnoj emisiji "Insajder - Ciganin sam, al' mafija".

Komentari

Добра, свиђа ми се. :) +

Ciganin sam, al' mafijaš

hahahahaha...sunce ti jebem...hahahaha +

Fala, fala inače moram samo da stavim da je ideja bila Agijeva, a moja ralizacija.

Ništa opasnije od cige mafijaša.

+++

Uh...Jebo si mu kevu, da znaš!+++

Објаснио, више нивоа!

Uočavaš, kao i obično!
:+)

moram samo da stavim da je ideja bila Agijeva, a moja ralizacija.

Džoni, ovo si realizovao baš kako sam očekivao. Svakako ti ove pandurske leže bolje nego meni, ja to 'vako ne bih umeo. Svaka čast :) Ide Patrik.

ja to 'vako ne bih umeo

Čisto ja sumnjam da ti to ne bi umeo. Možda bi se defka razlikovala al' bi kidala isto k'o ova.

Neka, neka, ipak si ti majstor za ove pandurske. Videh da si neposredno pre ove ponovo Dačića obrađivao. To je tvoj fah :)

Videh da si neposredno pre ove ponovo Dačića obrađivao. To je tvoj fah :)

Ma debelog DaĆketa volim da opletem u defki više nego 'leba da jedem.

Је ли, какво је ово утаљивање, а? Опасно сте решили да тандемишете овде, сад немам шансе, ололололо Браво Џони :Д +++

Ringišpil-mafija jebe!

Hahahaha primjer me je oduševio, predobro povezano.

+++

Извриштао сам до центра, на пример!

ХАХАХАХАХХАХАХАХАХА

+++

hahahahahahaha De napiši mi jednu definiciju, da pokažem ljudima!