Prijava
   

Saftati

Oralno zadovoljiti muškarca.

-E, brate, da te pitam, je l' imaš na zajam...
-Ma saftaj ga, narkomančino.

Komentari

Čudno mi je što ovo nije ranije definisano...

Jebeno neverovatno!Svaka tebi cast za ovo,bratac.

Ma,ti znas koliko volim sleng,ovo e iznenadilo,mislio sam da je bilo.Nego sto se namaza govnima na profilu :))).Mada,dok je ona tema vredela necemu i mi smo se skupljali tamo,sad je do jaja glupa,rekoh Milici da bi bilo dobro da je zakljucamo.

Da, primetio sam. Čak sam rešio da se priključim tvom krstaškom ratu za sleng, tako da ću ubuduće samo njega definisati, a ovo ostalo sranje ću da obrišem ovih dana...

A što se tiče teme, apsolutno se slažem, šabani su je skroz zasrali, samo bez veze spemuju, trebalo bi je zaključati.

Nije to samo moj rat,ima ljudi jos koji samo to definisu,kakav je takav je,sleng je,tj.ono malo sto je ostalo nedefinisano od njega.Najvise mrzim kad mi dodje autor sa ociglednom namerom da puca na milion glasova i defku dana,kao recimo Einstein i slicni,pa razlicitim glupostima steknu kojekakvu popularnost,pa valjda vise jebu od toga,ili imaju vise kose na glavi,ne znam.Samo znam da je "Nostradamus" pobedio u trci,izasao danas u Blicu,kao cist kladionicarski sleng,meni dovoljno da se osetim kao da sam svojim trolovanjem bar malo pomogao da jedan sleng dobije zapazenu ulogu napokon.Ja ostajem veran slengu i izrazima iz naroda,sa sela,itd. i ja sam pobrisao ostala govna,sem Duncana Fergusona,jer mi Javio nije dozvolio,kaze emotivna mu je i draga,pa neka stoji :)

A temu cemo zakljucati,samo da se dogovorim sa SOS-om,Milicom,Dogom,Jerichonom,Antikvarnim i Tobaccom.Ipak smo mi bili kreativni a ono sad je samo lupetanje.

Blajvi ga narkomančino.

Dobro jutro Vukajlijo! +