Prijava
   

Šah-Mat

Poznatiji i kao mat, finish him, headshoot, glavolomac,steram ti ga majci i Hoojha. Jedini udarac koji može da onesposbi bilo kojeg muškarca na ovom svetu. Sastoji se od snažnog izdizanja noge i njenog završanja u protivnikovim testisima, ili Šutomud, ako vam draže. Za ovaj zahvat se kaže da je pičkarski i tako to, al odrađuje posao. Nekoliko olakšavajućih okolnosti su martinke sa ojačanim vrhom ili radničke/vojničke čizme sa ekserom i prilazak sa leđa. Posledice su cvrčenej i pucanje jaja, skupljanje i otpadanje penisa i tarzanski zvuk iz čeljusti vašeg momentalno onesposobljenog protivnika.

A:e jel Voja DonŽuan fasovao od dečka one ribe kojoj se nabacivao.
B:Šču ti njega fasovo. Zavuko Voja cokulu nesrtniku tolko da je jadnik ispljuno levi testis.
.......................................
U mali kafić u nekom selu ulazi nadrkani balvan, polu čovek polu svinjokolj. Ima 2 i po metara kubnih, sav nabildovan sa čirokezom i naočarima za sunce na zadebljanju(glavi valjda) i kreće nešto da krmljade u fazonu "Ajmo seljacfi prafni lokal, da ne bi faafovali batifne i orghammmmmmmm.....fgh...ghghf".
Iz pozadine se čuje glas "Ako MIćko, ako si ga matiro. Nek prebrojava malo testise jednjakom, pa će da razmisli drugi put"

Komentari