Prijava
   

Šalu na stranu

Izraz koji se danas često upućuje ljudima koji u svom nastojanju za površnim humorom malo pretjeraju granicu i odu u dijelove svetog ili pak onoga što bi trebalo biti sveto.Frazu ipak najčešće upućuju licemjeri koji su primili određenu dozu humora potrebnu za taj dan pa sad pokušavaju da ispadnu humani tako što će zaustaviti nanošenje duševnog bola ljudima ili populaciji o kojoj se priča iako niko od kruga slušatelja neće ni znati šta su oni pričali, a neće ih ni zanimati.Ipak nekada se zna doći do tretjerivanja ali Bože mili ako jednom počneš završi do kraja.

Neki tamo:Šta je bolje od osvajanja zlatne medalje na paraolimpijskim igrama?
Hodanje...
Ostali:ahahahhahahah
Neki tamo:Rodila Žena Majkl Đžeksona.....Dolazi Majkl i pita doktora
-Doktore kad ću opet moći jebat
-Čekaj bar dok dete napuni 12-13 godina
Ostali:ahahahahhahahha
Neki tamo:Zatvorio Hitler Jevreje a ovi iz sveg glasa
-Puštaj nacisto
-Puštam
Pametnjaković koji se prije najviše smijao:ej brate šalu na stranu, čito sam juče nešto na wikipedii, ne znate vi kako je njima bilo teško tamo, koliko ih je izginulo(naravno taj humanista ne znam da su Jevreji sada na vrhu sveta i dan nam odozgo svaki dan jebu majku, al eto mora se jedan uvijek naći kao glas razuma)

Komentari

Đžekson!? Nisam čuo za tog, al' ima nezgodno prezime za izgovoriti... Zove se Žena?! Nije mi baš jasno ovo previše. Inače definicija je kul!

- zbog onoga u zagradi na kraju....inače nije loša defka...