Prijava
   

sam svoj majstor

Osoba koja bi i motku pokvarila. Ili su suviše škrti da bi platili popravku ili imaju suviše visoko mišljenje o svojim umnim sposobnostima. Oni stariji, već imaju zabranu pristupa svakom Nemačkom, Švajcarskom, Kineskom, Japanskom, Korejskom i Američkom proizvodu.

2089 godina.
VESTI DANA
Danas, tačno u 12:23 časa Milorad Šljivić(poznatiji kao Mile sam svoj majstor) uspeo je da pokvari najnovijeg korejskog robota, koji nije imao ni najmanji kvar i koji je imao naj- savremenoja uputstva za rasklapanje i sklapanje. Korejska policija utvrdila je da je Milorad čistokrvni, domaćinski srbin, čime se gubi svaka nada da će robot ikada biti popravljen. Da podsetimo, ovaj robot je lečio AIDIS, rak, gangrenu, šerihiju kolis i bio je jedini prototip. Procenjuje se da će za izgradnju novog biti potrebno oko 60 godina.

.........................................................................................................

-Ćale, daj 500 dindži da popravim mobilni. Opet se pokvario.
-Sinko daj da ti ja to opravim.
-Si opet pio ćale? Se sećaš šta se prošli put dogodilo kada si "popravljao" nešto.
-Ja sam sine, u tvojim godinama umeo da rasklopim celu veš mašinu i rernu.
- A da ponovo sastaviš?
-Jesi ti mali lud. znaš ti kolko ima tih sitnih delića?

Komentari

Ewo tebe minus pa ces drugom pisat gluposti

Ovo je cisto gubljenje vremena, dosade i smaranja. Kad bi moglo da se da vise minusa ( - ) dao bih ti minimum 50 komda, cisto da ti dam volju da napises jos koji, da ti mastu razvijem!

šerihiju kolis

Ovom monstrumu mora da je robot dao ime!

rekoše autori od ojih prva dva ako zajedno nemaju više pluseva nego ova moja. Jedini koji ima nekog iskustva je Skroz O'tkačen, a i njemu je trebalo 98 komada da uradi nešto. Ajde da znate nešto o vukajliji pa da se postidim, al ne ide to tako.

"naj- savremenoja"?
"AIDIS"?
"šerihiju kolis"?
http://www.youtube.com/watch?v=GlKL_EpnSp8

Дефкаједобраалсимногонеписмен!