Prijava
   

Sam u kući

Vreme božičnih i novogodišnjih praznika.Filmovi koji su popularni kao Srećko Savović, od godine do godine. Kada si balavac, keva i ćale obavezno gledaju "Sam u kući" i to oba dela, kada se oženiš, žena takođe, deci bude zanimljivo kada Kevin razbija one likove i crkaju od smeha. I brate, da te pitam sad?

U prvom delu, mali ubio boga u onim jadnim likovima, kuća živi haos, porazbijano i polomljeno pola nameštaja, a sutradan keva mu dođe, a ono sve čisto i sređeno, ma možeš da jedeš sa poda. Ili je mali cijelu noć rintao i čistio sav taj nered ili nas neko pravi budalom? I na kraju, kao dokaz da je mali imao burnu noć, ćale pronalazi zlatni zub od onog ćelavog i nikako ne može da skonta kako se tu pojavio, ali ga ekspresno stavlja u džep i nikom ništa ne govori.

U drugom delu, mali zaluta u avion za NY i niko da primeti da ga nema. Kod njih se deca voze tek tako, puna love i još slažu tamo na nekog lika da je to ćale i izvali se u sedalo i boli ga kita. Izađe iz aviona, hoda gradom i od onolike Amerike ona dva lika nalete baš na njega. Sprijatelji se sa onom jadnom tetom koja jedva šta ima da jede, koja svu hranu podeli golubovima, a on u hotelu maštrafi sladoled, troši ćaletovu lovu po NY i na kraju umesto da joj da koju kintu, on joj poklanja jebenu figuru grlice da budu cijeli život ortaci. Pa zabi je sebi u dupe, mamicu ti bogatašku.

A svi smo se mi pitali zašto treći deo nije snimljen sa Kevinom u glavnoj ulozi? Ćale ga na kraju drugog dela sravnio sa zemljom kada je ugledao da nema više ni kinte.

Komentari