Prijava
   

Šamaranje pitona

Drkanje, samozadovljavanje, masturbacija...
Neiskusna osoba bi rekla da je ovo isto kao i šamaranje majmuna, ali zaboga ne, ovo je jedan viši nivo. Majmuna je zamenila opasnija i moćnija životinja. Majmun je bio u tinejdžerskim danima. Sad je piton bre.

Komentari

бравооо мицииии...
:))
и срам и стид да те буде ;))))

Хахахахах чиле, данас сам морала бити перверзна, зезали ме да сам куртизана у школи, мош мислити.....мене овако добру...па сам одлучила и да оправдам прозивку ;)))))

Svidja mi se ovo. Definicija, ne pomenuta radnja. Iju! :)

сада да будеш поносна :)))...куртизане су вавијек биле најбоље рибе ;)....

Хахахахха каки су нам чедни ови мушкарци на Вуки...:))))

Ма дааа...још ме зезају и за црвени кармин, ма да ти не причам...ја сам црна мамба била и остала за остало не знам :))))

kurtizane rules! :) Ja sam ih uvek najvise cenio, one su intelektualke, prave emancipovane zene i jos mnogo sta sto neke zene nikad nece biti! inace pljus :)

нормално...црвени кармин..да нећеш дјечији плави да носиш можда?!...и деколте обавезно! ;)

Хахахахахха Гремлине, није ваљда да ми се и ти набацујеш, шта ћу са овим мушкарцима више? ;))))))

хахаха па ово је жена дефинисала :))))

Тиајана, ја сам ти бре жена за све ;))))

дјевојка тијана...дјевојка ;)))

Хахаха хвала, да ли си и ти у чуду јер је ово дефинисала девојка? ;)

шта ће бити у чуду...када и ви почесто знате да га ишамарате ;)

Хахахахах али нису све таке, има и оних финих што те ствари не раде, што се за мушкарце не би могло рећи ;)

ма дај болан бона...која то није бар једном урадила?!

Па не знам ја, ако те занима направи анкетицу па ћеш да видиш...

ма не занима ме...осим ако нека неће да дадне снимке тога :)...ја знам да све бар једном па макар и случајно то ураде ;)))

Хахахаха поздравила те Џена Чиле ;))) Можда, али веруј ми многе се стиде тога, и уопште своје сексуалности. Колико год то теби чудно било.

хехе знам мици, били смо јутро скупа ;) хахахахах

ма знам мици...:( али по мени су ти табуи глупост, људи се стиде уживања, и онога божанског у себи, и стиде се искушавања и истраживања тога божанског, стиде се и табуиране приче о томе, једноставно друштвене норме су такве, да нису створене за "саживљај са Боговима" и продуховљавањем, но само материјалистичком погледу бирократских конзервативних структура...:(

"водимо љубав, не рат" :))))

Ооо Чиле како пишеш кад ти човек да сошну тему па то је чудо. Но слажем се, увек ме чуди што људи не говоре о сексу у јавности, и што је управо говор о ономе што ти кажеш божанском, затаребљен, иако сви знамо да се свака особа(осим већине малолетних) хефта и то обожава да ради. Али Чиле хвала Богу па постоје оваке особе ко што смо ти и ја да пробијемо лед, и учинимо табу тему нормалном ;)))

ма ја пишем на сваку тему мици...зависи само колико озбиљно...а ово је озбиљно :)))
знаш како мици, секс је табуиран јер су људи окренути ниским страстима, као што је жеља да се буде јачи, да докажу да су ваљда већи од некога...
знаш оно-" нико не може рећи шта ћете у умјетности да добијете, а шта ћете заувијек да изгубите.Али ипак се исплати живјети за и са умјетности"....
Секс и сексуалност је умјетност...а људи то не доживљавају тако, но на неки другачији начин...на начин да је то тобоже срамота, гријех, недолично...и тако одгајају своју младост која то опет кроз вијекове преноси следећој генерацији...е баш због тога имамо на тоне незадовољних дјевојака, жена, мушкараца који шарају али не знају зашто, жена које шарају такође без циља...јер су једноставно научени да о томе треба да се шути, и да је то нешто ружно, па тако добијамо да дјевојка не смије момку рећи гдје је најљепше треба миловати, шта највише воли, гдје јој пољубац сједа, да ли је боли или не, а момак не зна рећи да му много одговара грицкање уха, и пољубац у торзо...и тако добијамо изнова и изнова, парове који шуте и о матурбацији и о односима, и тако стварају велики јаз и незадовољство једно другоме, и самим собом, и свијету доносе још један пар људи који не могу досегнути савршенство па макар на трен, због друштвених норми које ниподиштавају "универзум љепоте и ужитка"....

i ja sam za mir u svetu :)

енергијо душооо...слажемо сеее :)))

Секс и сексуалност је умјетност

О мој Боже, Чича, када би макар половина мушкараца и жена размишљала овако..еее где би нам крај био...

Иначе хтела сам да ти кажем да је ова тема она у којој се АПСОЛУТНО слажемо. Још је кулије што је за друге табу :)))

ееее...па крај би био када Дебела запјева...или када изађе спеРм на видјело ;)...мада за дјевојку ако је тај њен већ зна добро ни то не мора бити крај :)))

тако је мицили ...драго ми је да се слажемо ;)...

plus! i za defku i za bihevijoralisticku raspravu koja je usledila... :D

Хахахахаха свака час' кад си имала живаца да читаш ова опширна излагања ;)))

мицили па како неће када смо у излагањима учествовали твоја и моја маленкост ;)

Па јесте и то што кажеш...ко ће коме...;)

ако не електричар мици :)))))

Хахахаха, то друже стари само ми на Елека мисли одвлачи ;)))