Prijava
   

Samo da napuderišem nos

Ova fraza ima više značenja, ako uzmemo u obzir situaciju i pol govornika. Ukoliko je izgovara žensko,sleduje seks ili odjeb; muškarac, pak, jasno ukazuje na svoje kokainske navike. I ako seže u daleku prošlost, rečenica i dalje živi u (uglavnom) američkim filmovima.

- "Gospodžo Dilajla, da ne dužim: sedimo u jebenom restoranu cirke dva sata, a tvoja satnica je 500 dolara. Pa ako bi mogla da se ubrzaš, imam neke obaveze noćas, Lučanu treba nešto omalterisati, hnjo, hnjo."
- "Ah, gospodine Marčijano, pričale su mi koleginice kako ste šarmantni. Evo, trenutak samo da odem do toaleta i napuderišem nos."
- "Samo se lepo zaperi. Neću ženi da prenesem neku boleštinu."

- "Braćala, odoh do klonje da napuderišem nos."
- "Idi, ljubi te brat. Tri puta Sveti Kokan pomaže."

- " I šta kažete, gospodine Kruger? Majka Vas je ostavila po rođenju, a otac Vas je spavao u sedmoj godini?! Vau, svaka čast kako ste ostali normalni i pozitivni."
- " Jjjje-ees-sam noorrma-lllan (žmig, žmig), a i pp-ozzi-ttivv-aan (žmig, žmig), ali H-HIV."
- "Aaa? Samo trenutak da nap ... Ma, zajebi više ove sastanke na slepo. Otpišaj!!!"

Komentari

Blagodarim. Ali što mrzim kad mi defka startuje sa minusom... Pff!

Hoces da kazes da puderisanje kod zena ne moze da sugerise na kokainske navike? Seti se samo Petparackih prica....A Kruger je pp-obeddi-uoo!

Namerno nema žena u toj raboti jer su za njih rezervisani drugi primeri.

jer su za njih rezervisani drugi

Objašnjeno :)))

Morbiditet na nivou. Me like it.

Pade mi na pamet, da mi je defka slicne tematike bila kritikovana od strane autora ove defke, i Billy Sharp-a, s recima da je bila. I jeste, bila je. Ja obrisem svoju defku, ali shvatim da je onda i ova "plagijat" jer je nastala dosta kasnije posle ove "Puderisati nos".