Prijava
   

samo je pitanje vremena

nereteko korišćen izraz u situaciji kad se želi sagovorniku staviti do znanja kako je neki događaj neizbežan, a da se pod uputnik stavlja samo vremenski period koji je potreban da prođe dok se on ne ostvari.

- gospodine sretene, je li i dalje mislite da će židovi da pokore svet?
- nažalost, ne dovodim u pitanje DA LI će se te zle slutnje ostvariti, već samo KAD će se dogoditi! molim se da budemo što bolje spremni.

Komentari

Nažalost tačna definicija
Ja mislim da jevreji šire one priče o smaku sveta da bi skrenuli pažnju sa sebe i krenuli jednog dana u ofanzivu crno nam se piše

вероватно сте у праву, млади господине. додуше, још увек нисам наишао на конкретне доказе, али покушаћу да их ископам у наредном периоду. очигледно је да сва та помама око лажног смака света највише одговара жидовима. лепи поздрави!

сретен

то, сретене, име моје!

геско

Поштовани господине сретене,
пратим ваш рад и дело и настојим да докучим одакле вама та опседнутост нама масонима и јеврејима који смо кроз векове само зла трпели и крвнички били дискриминисани од људи сличних вама. Видим да сте елоквентан и начитан човек а наша ложа такве цени. Ја ћу се лично потрудити да испеглам вашу биографију и да заједно исправимо неправду о српским масонима и јеврејима и да кренемо у борбу против правих непријатеља српства естонаца.
Добро дошли сте у нашу ложу. Срдачни поздрави
Брат Бењамин

ЈОСИФ БЕНАЈУН ЈЕ ТРЕБ'О ДА ДОБИЈЕ БАЛЛОН Д'ОР!!!1