Prijava
   

Samo spusti zavesu kao Pera Kojot

Nemaš kud. Sateran si u ćošak. I ako misliš da si imao genijalan plan, on upravo nezadrživo srlja u propast. Tvoj poraz je neminovan i zato se ne koprcaj, ne muči se. Prihvati to stoički i samo spusti zavesu kao Pera Kojot, da bar ne gledaš svojoj propasti u oči. Nek se samo desi, kratko i što bezbolnije.

http://www.youtube.com/watch?v=STeVTzWelns

Komentari

Асоцира ме на неки удар воза.
+

ДА, кад видех пример све ми би јасно :)) Гледао сам га, давно додуше :)

Pa da. Legendarna scena, meni jedna od omiljenih u crtaćima. :) Ne nadjoh srpsku, pa turih ovu na engleskom.

Али, ко се задњи смеје... Биип нау, ју мадафакр! :))

Uvek sam navijao da sjebe onu glupu pticu. čak sam i Duška bio spreman da vidim sjebanog, samo da siroti Pera pobedi jednom! :)

Samo je navuk'o zavesu...odličan link za defku +++

Samo je navuk'o zavesu...odličan link za defku

Prvo je išao link, pa onda defka. :)

Pera Kojot, super genije :D ... Valjda će i njega uvrstiti u tv šeme. I valjda će jednom Ptica trkačica spustiti zavesu :D

+++ Drebine, odlično poređenje :)

Ja ni ne znam da li ga još puštaju na tv-u. Mada, šta ova deca danas gledaju, ne bi me čudilo da ni ne znaju za Peru legendu, a ni za "Zdravo Frede, zdravo Rale." i tako te kvltove. :)

Dobra, Frenksone, dobra. Umočićeš, ako se ladzumemo. :))))

Umočićeš, ako se ladzumemo. :))))

Ja znam ono iz crtaća sa onim sitotančićima "Umočiću". :)

Pa to je to. :) Kako je lep taj crtani. :) A ima i onaj sa nekim likom što je samo brojao pare i živeo u vetrenjači i govorio: ''Mrzim sve što je lepo,'' pa seljani dođu i srede mu kuću i uljude ga i on onda shvati da mu pare ne trebaju, ali ne znam kako se zove. Taj sam obožavala. :)

Nešto mi ne zvuči poznato taj crtani, da nije neki japanski možda? :)

Haha, oma je japanski ako ja pitam. :) Nije, isto neki iz pedesetih isti stil kao taj sa klincima iz ''Somewhere in Dreamland''. Ali ne znam kako se zvao, znam da je kao u Holandiji, i valjda dečak i devojčica su bili Gustav i Frida, imali su i neku patku, gusku, šta li. :)))

Možda će se javiti neko ko se seća tog crtaća. :)

Sa' ću da pitam u onim pitanjima. :)

Pa da, bolje tako, da ne spemujemo ovde. :)

Mi ne spemujemo, mi KOMENTARIŠEMO. ;)

Ja ni ne znam da li ga još puštaju na tv-u. Mada, šta ova deca danas gledaju, ne bi me čudilo da ni ne znaju za Peru legendu, a ni za "Zdravo Frede, zdravo Rale." i tako te kvltove. :)

Mislim da ga nema, ali b92 je počeo da pušta Tom i Džerija, Kremenka, Štrumfove, pa možda neko povuče na njih, pa nas počasti Duškom, Pajom Patkom, Pink Panterom ili Perom Kojotom :D

Evo, upravo se na temi "raznorazno pitanje" vrte stari crtaći. :)