Prijava
   

Samostalna žena

To je mlada, emancipovana žena, evropskih, liberalnih shvatanja. Najdraži joj je pisac Paolo Koeljo, a Alhemičar, naravno, najdraža knjiga. Voli takođe da čita Trejsi Ševalije i njenu Djevojku sa bisernom naušnicom. Mora biti viđena svuda, glavna je u društvu, muškarac joj ne treba, najčešće je promiskuitetna. Moralna shvatanja su joj na nivou čimpanze. Druži se sa svima, a pravog prijatelja nema,nit će kad imati, tj. ni ne zna šta je prijateljstvo. Naravno, želi da pokaže kako je jaka, ako je profesorica, doktorka il nešto treće onda je veoma stroga. Apologeta je kapitalizma. Vole je isti kao što je i ona sama, tj. ne vole je već se druže sa njom, al takvi ne znaju šta je ljubav, oni znaju samo šta je interes. Ljudi kao ja ih ne preziru, nego sažaljevaju, jer njihov život je iza te ekstravertne sretne površine veoma patetičan, tj. za one koji imaju imalo pameti u glavi. Za one glupe život je super, al oni nisu uspješni, već su mamini i tatini sinovi..pardon, kćeri.

Komentari

suvise iskljucivo... -

def je dobra, ali vec rekoh sta mi se ne svidja

Iako se ne slazem, (ne vidim da je vecina samostalnih zena zaludjena Koeljom, vise vidjam veoma usedjene mamine maze od 25+ godina da se bacaju u tu "duboku" prozu i sl.), kapa dole za kako si je napisao.

Да, ово је било под набојем емоција, па превише искрено и субјективно. 2пан у праву си, сувише искључиво. Хтио сам додати у напомену нешто да би разграничио ал нема везе сад. Ово је заправо само једна страна тих жена која ме нервира, и која ме нервирала до прије 10 мин, па сам зато и написао, ал нисам се сјетио да образложим и другу страну. Ал пошто сам љенчуга свјетског нивоа не да ми се сад дописивати :)

E pa, ko priznaje - plus mu se dodaje!

za Koelja si u pravu...jbg...mrzim da govorim lose o svom polu ali...tako je
Za ostalo ne znam

Куљ се односили на чеа, ал пошто смо ја и бранка у исти секунд ентер стиснули испало овако.
2Бранка: Па објаснио сам за остало...не односи се на све самосталне жене, већ рецимо за ове широкије јевропскије с'ватања. ;)

jasno mi je, ne brini :)

Zaboravih dodati, obozavaju Sex i grad.