Prijava
   

Samoubistvo

Na listi besmislenih stvari odmah posle bezalkoholnog piva a na listi pičkastih stvari ubedljivo prva sa 9 praznih mesta ispod sebe pa onda opet samoubistvo pa tek onda ostatak.

Imaš problem? Dugovi kod zelenaša, kockarski dugovi, ostao si bez mesta prebivališta, odrekla te se familija jer si peder, jure te da te ubiju, ostavio si porodicu bez dinara ili zbog neuzvraćene ljubavi? Pa reši problem, prospi sebi mozak po dormeo dušeku ili skoči sa mosta al na beton. Juče. Problemi se tako ne rešavaju. Čak iako si rešio problem za koji moj si ga rešavao ako te nema? Gde je onaj osećaj kada si se pribrao, skrpio ili zaradio kintu da vratiš pa odeš u kafanu da nazdraviš sebi jer si vojvoda? Gde je osećaj kada juriš za suknjom 2 školske godine a na kraju joj ga uvališ na 10 godina mature pa joj kažeš da je dobila strije, dupe joj dobilo oblik kontur jastuka i da si zamišljao da ume da ga puši? Gde je osećaj miline rešenog problema? Što veći problem to je osećaj bolji kada nestane.

Ako te je ostavila ili čak nije ni bila tvoja a presudio si sebi samo si potvrdio njeno mišljenje da nisi materijal za nju. Pizda si, koja devojka gotivi pizde? Ima i takvih, kažeš? Pa i ako ima nećeš jebati jer si mrtav konjino! Vi što se ubijate zbog ljubavi ste najgora sorta, vas bih oživeo da mogu samo da vam kažem da ste idioti pa bih vas ubio. Bez da trepnem.

Ima i "nesebičnih samoubica". Roknu se jer su uvalili porodicu u govna. Bravo. Sada nisu samo u govnima bilo koje vrste nego su ostali i bez člana porodice. Pored takvih "voljenih" ovi drugi im i ne trebaju. Mogao si im i polomiti svima po ruku i nogu, iseći struju da ne moraju da je plaćaju i prijaviti komunalcima da bacaju smeće na divlju deponiju. Kada im se već useravaš u život uradi to do kraja.

Kakav god da je problem može da se reši. Skupi to malo muda što imaš, radi 2 posla a uveče kao noćni čuvar pa tamo spavaj, idi pobi se ko muškarac sa zelenašem, zovi policiju, idi kod kurve istresi se, oleši se u kafani, uđi u skupštinu ili banku sa bombom, ubi onoga ko ti stvara problem pa izdrži u zatvoru a ne sebe.

Vi ste sramota za ljudski rod koja nije ni trebala da se rodi. Greška u ljudskom kodu, ionako iskvarenom do maksimuma. Nisam od onih što propagiraju "lepotu življenja i svaki dan je novi dan" ali poštuj život i radi na njemu da bude bolji, ne odbacuj ga. Osim ako nisi smrtno bolestan i padaš u postelju na tuđu grbaču, onda se rokni i spasi nekoga muke, onda si lord ako se ubiješ.

Kažu razni psiholozi: samoubice su bolesni ljudi, kao takvi su rođeni i samo je pitanje kada će to isplivati na površinu. Gospodo psiholozi, diplome nabijte sebi u dupe-samoubice su pizde koje su tako navikle da idu kroz život i tako su ga i okončali.

Definicija je pisana za mizantrophy.

Neću ih udostojiti primerom makar išlo na moju štetu iliti štetu definicije. Eventualno mogu da zalepim virtuelnu šlajmaru iz pete izvučenu. PU!

Komentari

Мени ово одлично.

Ponekad je dići ruku na sebe jedini način da se digneš :)

+

захваљујем.

Izgubio si se. Oni se dave a ti dok im jebeš mamu maminu daješ im i ruku.
Odlično napisano, živopisno, ali preplitanje humanosti sa mržnjom prema odsustvu čovečnosti me ostavilo neubeđenog. Hipotetički, naravno, jer ništa drugačije ne mislim ni ja, niti bih mogao drugačije rečima iskazati svoje osećanje prema ovoj pojavi.

Dobro odrađeno. Pogodio si suštinu, jerbo to je najpičkastiji način, svi imaju probleme, pa se ne ubijaju svi.

Nisi naveo, 'agresivne samoubice', to je jedina zamerka, ne mislim na samoubice-samoubice, one arapske zbombom i propratnim materijalom, već one koji se toliko skenjane da pobiju celu porodicu, a onda i sebe. Jer zašto bi mu živeli žena i deca ako se njemu ne živi.

Деки, не пружам руку и не показујем хуманост-наводим ствари које је корисније урадити од дизања руке на себе. Уосталом када кажем: "оживео да могу, рекао да су идиоти па опет убио" ту не видим ништа хумано.

Мада морам да признам да сам је још једном прочитао после твог коментара.

evo pseto i od mene pohvala i plus. Sad ću da javim Karijeristkinji da baci pogled na defku, dopašće joj se.

ЦКМ, прво хвала а друго: те како, како их називаш, "агресивне самоубице" не гледам као на самоубице већ на обичне убице.

Чак шта више: узмимо на пример да жена вара мужа и он убије њу па себе. Он је ипак прво урадио нешто у циљу решавања проблема. Јебига, рокнуо је жену, и није му неки начин али је урадио "нешто" без да се само убије. Болесно мало али има неког смисла...

да се оградим: то ми прво пало на памет, пример дајем, да не буде као са гласањем!

Хехе, ај Крпо, недостаје ми мало морам признати...

Ma opušteno. Neću ulaziti u dalju polemiku.

Опушћено бре, све кул.

Ипак, постоје неки случајеви, из моје ближе околине. Нико не зна зашто се то десило. Једноставно некад пукне човек баш онако пукне...

Деки, не пружам руку и не показујем хуманост-наводим ствари које је корисније урадити од дизања руке на себе. Уосталом када кажем: "оживео да могу, рекао да су идиоти па опет убио" ту не видим ништа хумано.

To mi je utisak na drugo čitanje. Samo mi deluje kao upustvo za izvlačenje, nudiš im rešenje, ko ih jebe kažem ja.
Na prvo čitanje je bio plus i zvezda... Pročitaj opet drugi deo komentara.

Samo mi deluje kao upustvo za izvlačenje, nudiš im rešenje, ko ih jebe kažem ja.

Е, са овим већ могу да се сложим мада сам и ја више за став "ко их јебе"...

Ala si ti dečko kivan... +

Imam osećaj da bi im pseto izlomio i ruke i noge da ih vidi na nekom mostu ili kako spremaju omču na nekoj gredi... samoubistvo im ne bi ni trebalo. Super odrađeno, vidi se gnev :) +++

samoubistvo im ne bi ni trebalo.

Па не би им требало. Прво бих им објаснио да су дебили а онда би их ја самоубио :)

да, хвала обојици :)

Ne znam gde ste iskopali ovog Čukicu, ali ako ima još jedno pet komada, da ih odmah naručimo za dobrobit sajta, naravno sve muške + i *

Немој Луксузни, незгодан сам кад попијем :)

Направио сам ја једног малог Ћукицу ал неће он на сајт још дуго :)

Ojebalo. Pluščina.

Svakako bolje od defke iz prvog kruga. +

Pobeđuješ na ovom takmičenju ako ovako nastaviš. Ovo je kvalitet u svakom smislu. +

Хвала Нинчило.

Svakako bolje od defke iz prvog kruga. +

Мени су све дефке као деца, не одвајам их и све их подједнако волим :)

Pobeđuješ na ovom takmičenju ako ovako nastaviš. Ovo je kvalitet u svakom smislu. +

БРУС, ЗАТВАРАЈ ТАКМИЧЕЊОА!!1

ogromni minus
najveci koji sam ikad muno

ако росо, и минус је за људе ;)

Псето, матори, + и *. Ово свако треба да прочита и да види, дефинитивно ћу проследити људима да виде. Свака част, одушевио си ме!

Хвала Роки, драго ми је, али што "матори" па нисам ја толко матор? :)

Ма брате свако има право да ради са свог живота шта хоће.Ионако смо реално сви осуђени на смрт.Ко хоће да се убија,само напред...Иначе занимљива дефиниција.Обично не читам ове дуге,ал сам се за ову залепио...

Има право, што не значи да је то паметно и да није пизда кад то уради.

Dobra Kučko. Jedino se ne slažem sa ovim u komentarima da je ubijanje žene korak ka rešavanju problema varanja ali o tom potom lolol.

Хвала Манчо. Нисам ни рекао да је решавање проблема јер је тај проблем немогуће решити Уставом дозвољеним методама већ да је тај који је убио жену "урадио нешто више од пуког убијања себе".

А и мртва уста курац не пуше :)))

Fino, slažem se, samoubistvo je krajnji nivo kukavičluka.

Neću biti rečit kao što bi bio isključivo zbog ega tvojega.
Rećiću samo: Vr'! +*

slažem se sa kolezama...

Нисам од оних што пропагирају "лепоту живљења и сваки дан је нови дан"

Ja baš jesam i ne serendam, nego tako stvarno živim. Jedini, ali jedini razlog zbog koga mislim da mogu da opravdam nečije samoubistvo je umiranje u nesnosnim bolovima u cilju okončanja muka.
Sve ostalo je rešivo!

Верујем да ниједан минус није стављен од стране такмичара.. Свака част!

Јесте да сам тек кренуо да читам дефиниције другог круга, али ова кида. Апсолутно се слажем са свиме, као да сам ја писао дефку. + и *

Neću biti rečit kao što bi bio isključivo zbog ega tvojega.

А душааа :) :*

Ja baš jesam

Знам. Ја нисам, ја сам мрзитељ. :)

Хвала свима!

Omiljena. Izuzetno mi je pičkast taj fazon i tripujem da jednostavno treba skupiti muda, šta god da je i borba. Samo taj neki fazon, teške neizlečive bolesti dolazi u obzir. Ostalo, ništa. Zbog ljubavi....možda samo ako Sergeja pukne hipersenzitivnost suviše nasilno i onda on to uradi. Drugi to ne smeju i pičke su ako urade.
*

Džoni, ja sam izvalio da ne mogu da budem treći po ranku na vukajliji i došlo mi je da se ubijem. Ali sam razmislio, shvatio da je to glupo, pa rešio da ubijem tebe pa ostale redom dok ne budem treći lololo

али што "матори" па нисам ја толко матор? :)

Због искуства неког, јебем ли га...

Cesto razmisljam zasto ljudi to rade.. Zar im je lakse da pucaju sebi u glavu, nego da zapale u 3 lepe i zapocnu novi zivot? Mozda i to jeste kukavicki, ali ne toliko. I jebem mater Japancima kad im je cast da se samoubiju! Oni su sve to i izmislili, govna kineska :D

Roknuću se zbog ove defke. lolo Šalim se, dobra pseto k'o i svaka tvoja. +

Hvala momci, hvala, volite nekoga i nek neko voli vas. Osim ako nije Japanac. :)

А најјаче ми је што је дефку омиљеновао, између осталих, аутор "самоубица" хехехе

хахахахаха, знам тог лика, и мени је омиљеновао пар дефки. Помислио сам баш на њега шта би оне рекао.

па дефка за њега лололо

Ubio sam se nekoliko puta i nije tako strašno. Mada je. nepotrebno.

Džoni, ja sam izvalio da ne mogu da budem treći po ranku na vukajliji i došlo mi je da se ubijem. Ali sam razmislio, shvatio da je to glupo, pa rešio da ubijem tebe pa ostale redom dok ne budem treći lololo

Uvek ima rešenje, mada naoružan sam do zuba, tako da odluka mene da ubiješ pomalo podseća na samoubistvo lololo

Genijalan plan. Onda ćeš biti lošije plasiran od 400 mrtvih ljudi....

Bravo! Odlična! Meni svakako u omiljene a i za odabrane je.

Uvek ima rešenje, mada naoružan sam do zuba, tako da odluka mene da ubiješ pomalo podseća na samoubistvo lololo

Средње име ми је "Џон Џеј Рамбо", можеш да имаш и целу војску иза себе лоло

Genijalan plan. Onda ćeš biti lošije plasiran od 400 mrtvih ljudi....

400 мртвих људи који више неће писати...то је дугорочан план, нисам ја Динкић :)

Хвала, Драмаџони мађијо вукајлијска!

Мане на муче. Одличан маме ми. По мом скромном мишљењу за одабране свакако.

По мом скромном мишљењу

Немој да си толико скроман, твоје мишљење се цени ;)

Dobra, odlicna. Plus
Mada mislim da je to kod samoubica posebno paihicko stanje i trenutak. A i nije bas laka ta dilema da li je hrabrost ili kukavicluk kao sto vecina ljudi misli. Koliko god mislili da je kukavicluk isto toliko moze da bude i hrabrost. Trebalo bi otvoriti temu za to, da se vidi sta ljudi misle o tome.

Sve što sam napisao bih mogao da obrazložim i na temi...hrabrost povući obarač ili skočiti u ambis? Možda, ali ta hrabrost traje delić sekunde-treba biti hrabar godinama da bi neki problem rešio. Ja mislim da je samoubistvo beg.

Najvise mrzim ove pametnjakovice sto se nikad nisu ubili, a kenjaju tu kako je to kukavicki, glupo ili besmisleno! Minus ko vrata!

Па кажи ми ти како је било јер си се ти очигледно убио?

На листи бесмислених ствари одмах после безалкохолног пива

Наочаре за вид без диоптрије?
Бела дрвена бојица?
Дугме "Exit, I'm not 18 years old" на порно сајтовима?

Одличан текст, што се мене тиче + и *

Какав год да је проблем може да се реши. Скупи то мало муда што имаш, ради 2 посла а увече као ноћни чувар па тамо спавај, иди поби се ко мушкарац са зеленашем, зови полицију, иди код курве истреси се, олеши се у кафани, уђи у скупштину или банку са бомбом, уби онога ко ти ствара проблем па издржи у затвору а не себе.

које решавање проблема

капирам да је неки кромањонац