Prijava
   

saobraćajni znakovi

Služe za orjentisanje vozača na uglavnom njemu nepoznatim putevima. Dele se na znakove opasnosti, izričitih naredbi i obaveštenja. Takođe predstavljaju najlakši deo testa teorije vožnje, stoga se za jednu grešku na ovom delu oduzima 5 bodova od celokupnog rezultata i sa još jednom iz bilo kog drugog - pada ispit.
Naravno, dešava se da i nadležni za postavljanje znakova pogreše, pa, recimo, stave jedan ispod drugog znak za parking i znak zabrane parkiranja. Tu su i oni koji nagoveštavaju ono očigledno: Ulazak na put sa pravom prvenstva - Naravno da kad izlaziš sa zemljanog puta na bulevar sa šest traka nemaš pravo prvenstva. Blizina dela puta za motorna vozila na četiri točka na kom duva jak vetar sa leve/desne strane je znak koji je, po mom mišljenju, nepotreban(osim ako u tom predelu ne duva neki omanji tornado tokom cele godine).

Komentari

za znakove se skida 5 poena, a bočni vetar je vrlo bitan ako putuješ na 2 točka

+

7 poena. Rek'o mi drug koji je nedavno polagao. :D

E, da, i pao je zato što je pogrešio na jednom pitanju osim znaka. :/

Juče sam položio, 5 poena je sigurno :)

"Naravno, dešava se da i nadležni za postavljanje znakova pogreše, pa, recimo, stave jedan ispod drugog znak za parking i znak zabrane parkiranja." *to znači da je u toj ulici dozvoljeno parkiranje na trotoar, koje je inače zabranjeno, a zabrana važi za ulicu.*

Onda je ovaj mene zajeb'o. Taman da izmenim. :D
Dozvola parkiranja nikad nije bila, niti će ikad biti na trotoaru.

...ako se to eksplicitno ne naglasi, a gde ćeš eksplicitniji naglasak od ta dva znaka na jednom stubu :)

red,rad i disciplina,oni pokusavaju ovo prvo i ono trece ali drugo nema sanse