Prijava
   

Saopštavanje i-mejl adrese u zrelijim dobima

U suludom dobu brzog života koji obuhvata brzu hranu, automobile, brz seks i naravno brz internet razmena i-mejl adresa postala je potpuno uobičajna praksa. Mnogi od nas iz navike i dalje koriste i-mejl adrese koje su kreirane kada smo se tek upoznavali sa svetom kompjuterske komunikacije i nismo bili svesni ozbiljnosti primene elektronske pošte u budućnosti. Zato takvi hotmail, gmail, yahoomail nalozi pršte od bizarnosti u segmentu korisničkih imena smišljenih mozgovima napaljenih klinaca, pa ih je izuzetno neprijatno saopšiti ljudima kod kojih želimo da ostavimo utisak ozbiljnosti.

-Gospodine Petroviću, mogu vam reći da je vaš prosek na fakultetu impresivan. Zaista odudarate od ostalih kandidata. Kontaktiraćemo vas u narednom periodu, ostavite mi samo vašu i-mejl adresu, imamo vaše brojeve telefona, ali eto, za svaki slučaj.
-(U jebote!:haotično prebira po fiokama mozga. darkfakeretdžimejl.kom, vlazna_picaetjahumejl.kom, dotaforlajfethotmejl.kom :blokada...Znojenje...Eureka!) damboslonce@gmail.com! (uh!Dobro je da sam tu stavio samo debilski pasvord, "vrelemame123" valjda)
-(hahahhaha, jeste malo klempav majku mu štrebersku!) U redu, čujemo se.

Komentari

хахаха... до јаја брате :)

Hahaha, ova dere! Poslednja recenica objasnjava haha!+

Živa istina, iskustvena.

Ovo je i moj slučaj.
Uglavnom se prave fini kada im saopštim adresu, ali jedna koleginica nije mogla da dođe do daha 10 minuta od smeha, da bi mi potom, iscrpljenim glasom rekla da bi mi, možda, zbog posla, ipak bilo dobro da nešto učinim po tom pitanju.