Prijava
   

Šapa

Zenička verzija PETA-e, jednako debilna. Zalažu se za 'humano' rješavanje problema pasa u Zenici, iako će to trajat 10 godina. Ne smeta im što zenički psi napadaju djecu i pošten narod, ali ako neko ne-daj-Bože udari psa, odmah ga proglašavaju nehumanim đubretom i kažu da pas ima više osjećaja od njega/nje. Krivi su za svu frku oko one što je bacila paščad u rijeku.

'Wall' fb grupe 'Šinteraj u Zenici' (više ne postoji):
Pametna Osoba: Ovaj problem sa psima treba riješiti, ima na brdu stara zgrada gdje se može poslati pse, pa da ih tamo uspavaju.
5 lajkova
Komentari:
Retard Pripadnik Šape: Vi ste bezosjećajna gamad, kako možete tako pričat?! Šta su vam psi ikad uradili?! Oni hoće samo da se igraju.
----------------------------------------------------------------------------------------
Idioti jedni, baš me zanima šta bi rekli kad bi njih psi napali.

Komentari

,,Oni hoće samo da se igraju.''

Baš, sad ću to stavit u primjer :)

amen... ak ubijes psa u samoodbrani moras platiti kaznu -.-

Cura bacila kucice u vodu, wow! Mi smo ih vezali za vatromete kao klinci...I sta? Ko je nama prjetio smrcu?!Bez veze, Prica se i da su joj ucijenili glavu. -.-'

MINUS!
Kučići se ponašaju u skladu sa tvojim ponašanjem. Ako ih kuliraš, kuliraće i oni tebe. Ako se usereš, i oni će, što znači da će te verovatno napasti u cilju samoodbrane.

Naravno, pošto su "pošteni ljudi" iz tvog primera verovatno izuzetno obavešteni i načitani i misle da su jedina bitna rasa na svetu (da ne pominjem da su jako humani i brinu za životnu sredinu), naravno da treba pobiti kučiće koje smo mi sami doveli u tu poziciju. Pomoći im, to je baš krajnje gubljenje vremena koje inače trošimo na strašno pametne stvari.

Ако се усереш од керова напашћете у виду самоодбране?! Не капирам, зар не треба неког да се НЕ плашиш и нападнеш да би исти могао да се брани??? +++

Ne u životinjskom svetu, to što si ti rekao važi u našem slučaju.
Mogu da namirišu strah, recimo kad se plašiš neke životinje, gde god da odeš ta životinja će se više vrteti oko tebe nego oko ostalih.