Prijava
   

Saturator

Bivstvo koje teži da bude previše nastanjeno i sadržano u nečemu. Uvek ga ima u istoj onoj meri u kojoj ne želiš da ga bude, ili jačoj. Baba koja ti gura hranu niz grkljan kad više nisi gladan. Ubijač pojma. Strašna količina smaranja koja se sručila.

Biković u ruskoj kinematografiji, Biković generalno, grinje u dušeku, migrene, fejd, komunjare u pošti, kalorije u tortilji, prerestriktivan antivirus, dizajn trend ilustracije male glave velika tela, bilo kakvo kurčenje u bilo kakvim uslovima

Komentari

Fali Ejdus u primeru ali to je to +

Жао ми Биковића, није човек крив, ради колико може као и свако други, али баш други нам изазивају засићење Биковићем.

Uzročnik prenašopanosti - evo moj skromni doprinos.

ne znam sta ti je to, ali sad mi se jede sopska salata

Ш о п а њ е г у с к е је један одвратан поступак, кад се гуски храна гурнута у кљун гура низ врат према желуцу, пошто животиња није довољно лакома за људске потребе.
(Нисам пратила коментаре, па сад надокнађујем. Подсетио ме на амбис, где си рекао да прослеђујеш поштапалице, један еколошки активиста који то с успехом рециклира. Свој говор у емисији ,,Чекајући ветар" од 4. децембра прошле године, завршио је прогнозом да ћемо се: ,,... чешати један дужи временски период." Смејала сам се данима кад год се тога сетим. Сад и ја тако радим, али то ми је избрисано одавде.)
Комплимент за твој псеудоним: најбоље је разумљиво.

samo bih da te zamolim da mi se ne obracas u muskom rodu jer sam jako ponosna sto sam https://youtu.be/g7X9X6TlrUo

:*