Prijava
   

Seks i grad devojka

Riba koja je preozbiljno shvatila seriju koja se, po jebem li ga koji put reprizira na B92, pa tripuje da je u tom ''vrhunskom'' dramaturškom radu verno prikazan život žena iz Njujorka. Ako bi pokušali da preslikamo Njujork na Beograd (iz Beograda sam pa sam ga uzeo za primer da se ne uvredi neko od autora sugrađana), Menhetn je naravno centar grada, a Bruklin valjda Marinkova Bara.
Naravno pošto toliko želi da živi život četiri urbane Njujorčanke, dotična se neće libiti da skače sa patke na patku jer je videla da to isto radi i Samanta u seriji. Ne treba posebno napominjati da će naprasno dobiti istančan ukus za hranu, pa umesto dojučerašnje podriguše za doručak sada tamani isključivo francusko pecivo, a omiljena joj je kuhinja neke zemlje čiji naziv i ne zna da izgovori.
Podrazumeva se da više neće konzumirati Frutela sokice i da sada cirka isključivo koktele i tako neka pića za koje je čula da su dobra, ali i užasno skupa što nju ne sprečava da ih ispija po Teatru, H2O i ostalim glavnim mestima za izlazak u glavnom gradu pod uslovom da nađe nekog ko će sve to da plati. Cipele su joj naravno slaba tačka (baš kao i Keri) i veoma se razume u njih, mada su WINK patike do skoro za nju bile sinonim za vrhunsku obuću.
Jasno je da će zbog nesklada između želja i mogućnosti buduća kolumnistikinja lista Svet ili Skandal morati da se oproba kao sponzoruša, ali Bože moj, nijedna žrtva nije teška kada nešto volite.

NAPOMENA: Devojka iz defke ne predstavlja kompletan ženski rod, već samo ekstremne primere osoba koje poseduju jednu sivu ćeliju i obe su joj izumrle.

Komentari

Dobar početak. Predviđam ti svetlu budućnost. Plus.

e jestre dobro ovo...volim kad mi se ne sviđa baš naslov, spremim se za minus, pa tek nakon čitanja ukapirm da je stvarno odlično.

Meni ovo malo patetikal, al dobio si plus pošto onaj reče da si prvak, svaka čas. Moje prve defke bile o gej paradi lolo

meni se sviđa kad neko u istoj definiciji logično poveže samantu, keri, frutelu i wink patike...e za to svaka čast...

E jebiga, mojne sad... Te ravulje možeš da staviš uz bilo koju našu kraljicu ulice... Nemoj da zezaš, jedino mu svaka čas jer je početnik..

e gonzo, pošto si početnik, obrati pažnju na ovog murinja( i njegovu devojku mira91)...dobri su likovi skroz, samo vole da zakeraju oboje...mali je inspirativan i izuzetno plodan autor...izbaci 10 tak definicija dnevno i ladno mu se desi da su sve dobre...al zato voli da ti pokvari svako zadovoljstvo i ako ti da plus mora da nađe neki kurac da mu se ne sviđa...koliko da se ne opustiš....

samo da dodam, ako ti da plus i još te pohvali ta defka će sigutno popiti 20 minusa :)))
ostalo je sve tačno - garantujem :)))

ma šta 20 minusa...ako ON kaže da valja ide na groblje pravo, pozdravi se sa definicijom...

Čuš ovo? haha
Nemoj da te lažu, ja sam lajker par ekselans, oću samo da pomognem da budeš bolji, ništa više... A devojka molim da mi se ne dira, ako može? lolo

mene iščita pre neki dan, ostavi komentare i ode mi skor u kurac...šta ti to govori?
a što se mire tiče, kad misliš da se ženiš?

Ajde kosmo ne širi dezinformacije, čito sam ih u 5 ujutru :)
neću ženim miru, ima manire ko samanta, ženiću jednu drugu kad se da, ona je neka fora dzenifer morison iz hausa, a još se će bidne doktorka kad poraste, da može me leči

ok, zezam se za skor...
a majčinski savet od mene ti je da se okaneš zaposlenih u zdravstvu, ne treba ti to u životu...setićeš se mojih reči jednom.

aj videćemo kosmo, ko je još na tuđim greškama naučio?

E ljudi fala za savete sinoc sam malo bio odsutan.

nema na šta, gonzo, tu smo mi uvek da se nađemo novima...

primere osoba koje poseduju jednu sivu ćeliju i obe su joj izumrle.

Efektna završnica Gonzales.
Aktiviraj se malo i piši.

одлично, још винк патике!

Jaka rstva nema šta. :) ++

Sjajno, pisi cesce :)

'Ајде, Гонзо, ево и од релативног почетника похвала! Само тако настави! +

Fala ljudi, ali ume da me jebe inspiracija smao tako. :-(

osoba koje poseduju jednu sivu ćeliju i obe su joj izumrle.

звезда због овога, серију баш волим, има добре моменте, али подржавам твој став и потпуно си у праву

Dadoh plus posle prve recenice. Dobra defka ++
A posebno mi je zanimljivo sto si ''politicki korektan'' pa pazis da ne uvredis nekoga kog ne treba :)

Dadoh plus posle prve recenice. Dobra defka ++
A posebno mi je zanimljivo sto si ''politicki korektan'' pa pazis da ne uvredis nekoga kog ne treba :)

Fala na kontinentu, jedino ne znam na šta misliš kada kažeš '' politički korektan''. :)

Konkretno sam mislio na ono kad napominjes da se ne uvrede autori - sugradjani, kao i na kraju kad kazes da se ne odnosi na sve devojke.
A sam izraz je neka metafora, sta znam. Cuo sam da se koristi i van politike, pa sam pokupio. Ne ide mi objasnjavnje trenutno, jos sam mamuran :)

Ma znam šta znači izraz politički korektan, nego me je zanimalo koji deo definicije ti je takav, ali to si mi objasnio.
Pa vidiš kada je napisana definicija, to mi je bila tek druga nisam još znao sistem rada na Vuki, pa rek'o da ne pomisli neko da prozivam ili nešto slično :)

То брате Гонзо, баш 'вако нешто ми фали да линкујем....