Prijava
   

Seks i grad

odlican pokusaj gey lobija da nama normalnim i strejt momcima ogadi zenski rod. Ono kad nedaj Boze odgledas koju epizodu nadas se da nikad neces imati devojku, jel prvo sto kazes sebi kad vidis te 4 fufe je "Auu brate kakav se sve olos nakotio"

Ali kad bolje razmislis ipak zakljucis da nije sve tako crno, jer serije nema veze sa stvarnoscu,ne postoji muvanje i flert koji traju duze od pola minute, fazon ko pornic samo sto nema cepanja, ono kao vidi nekog lika kako ceka tramvaj kao nasmesi se u njegovom pravcu i eto vec nakon 2 minuta ovaj je cepa sa sve kondukterskom uniformom........ma vazi brateee...

Realno u stvarnom zivotu te 4 tetke bi mogle jedino da se cepaju sa onim sezonskim gradjevinskim radnicima (dok prave pauzu cekajuci da se stvrdne malter il dok ne stigne nova tura blokova)

Komentari

Ej bre Fantom, navući ćeš bes poštovalaca i poklonika serijala (ako već nisi) :) Svejedno, plus od mene, jer slažem se sa tobom ma koliko ne bio (bili) u pravu! ;)

Ono kad nedaj bože odgledaš koju epizodu nadaš se da nikad nećeš imati devojku,je l' prvo što kažeš sebi kad vidiš te fufe je "Au brate kakav se sve ološ nakotio.
-Veliki minus zbog ovoga...

lami, a inace sta kao nije tako ?

Doduse ja mogu da razumem da ima ljudi i devojaka koji gledaju tu seriju, ali da ima onih koje se odusevljavaju time i koje na te 4 dronfulje gledaju kao na neke uzore to mi vec ne ide u glavu.
To je isto kao sad ja gledam film o Dzeku Trboseku, kao super film i sad bi ja kao trebalo da tumaram gradom nocu i da secem zene na komade.......

Ne,nije tako.
Ne oduševljavam se tom serijom,dosadna mi je(više volim nešto tipa Southpark),ali ta serija je kultna i poprilično je pomogla ženama.
Kakve veze ima Dž.T. sa tim?!
Fora je da su žene zamenile mesta sa muškarcima u ovoj seriji,što samo vama ne odgovara...

hahahaha pomogla zenama.......jooooooj.

Pazi pomogla je zenama u istoj meri kao i Karleusa i Grand Show (Uostalom uglavnom one ziljavuse sto se loze na Karleusu i na Grand loze se i na sex i grad)

Mislim ukoliko devojke gledaju na te 4 fuxe kao na neke uzore pokusavajuci da ih kopiraju ne da sebi nece pomoci, vec ce si i odmoci ,jel ce tek onda na njih svi gledati kao na robu i kao na sexualne objekte........

Ja recimo licno taj tip zena smatram za ono najgori sljam, ono ne mogu ni ocima da ih gledam a kamoli nesto sa njima da imam......

Četiri nedojebane profuknjače...
Ali mi se ne sviđa def.
Kao što reče zavisnica... "nemaštovito"

Uostalom uglavnom one žiljavuše što se lože na Karleušu i na Grand lože se i na sex i grad - nisi u pravu.
Gledaj,mene mrzi da se raspravljam oko serije kad vidim da ova rasprava ne vodi nikuda.
U pravu si za seksualne objekte,ali nisam rekla da one služe za primer nego DA SE SADA SLOBODNIJE PRIČA O SEKSU zbog te serije.Zato je i postala kultna.Ako si me razumeo...

Serija je zanimljiva samo na prvo gledanje, bar meni. Posle sam izgubila svaki interes za nju. Ne sviđa mi se što u seriji nema ni k od kontracepcije, a gledaju je i klinke od 11-12 godina. Deca kopiraju sve što im se svidi na TVu! Ne sviđa mi se srozavanje sistema vrednosti i žestoko propagiranje istog. Možda to pali za lovarane sa Menhetna, ali moraš da imaš neko životno iskustvo da bi razumeo ovu seriju. A kakvo iskustvo ima devojčica koja nije razvijena ni fizički ni psihički.
Sećam se da u jednoj epizodi Samanta razgovara sa 4 napičene klinke (12-15 god.) koje joj govore da već puše dečacima, jer im se u protivnom me bi svidele!!!
I sad neka mi neko kaže da to nije strašno!

Ja sam gled'o skoro da vidim o cemu se radi. U toj epizodi je onu glavnu(ona kovrdzava sto stalno kakoce u pozadini) jeb'o neki lik u hotelu i ujutru joj ostavio 1000 dolara. One 3 kad su dosle su je bas onako pohvalile jer je dobro prosla.
Mozda sam ja staromodan, ali u mom selu ima izraz za zenu koju jebu u hotelu i ujutru joj daju pare.

Tulumbac, kladim se da je i u mom selu isti izraz :)

e jesteu pravu je Ma'at najveci problem je srozavanje morala u propagiranje toga ali jos gore je kad vidim kako ovde u Srbiji neki pokusavaju da kopiraju te nazovi neke trendove koji inace nama stoje ko piletu sise.
Inace to srozavanje morala koje je inace poteklo od njih, skoro svuda se propagira na samo u toj seriji.
Uopste vise nema na TV-u nekih emisija koje propagiraju recimo neki vid duhovnosti, umetnosti, kreativnosti vec samo bombarduju ljude sexom, nasiljem...itd i na taj nacin prave idiote od ljudi.
Mislim secam se ja jednom kupujem novine na trafici i na naslovnoj strani citam naslov "Skoro polovina studenata u Srbiji sexualno neaktivna".
Mislim jel to za naslovnu stranu dnevnih novina, mislim sta mene briga dal su studenti sexualno aktivni ili ne......njihov problem.

Inace problem je sto ta serija jednostvno nije prikladna za nas mentalitet, odprilike to je slicno kao kad bi mi neke nase serije (tipa Otvorena vrata, Bolji zivot, Vratice se rode, Gorki plodovi...itd) dali njima da gledaju, sigurno da to ne bi skapirali na pravi nacin.

Najsmesnije je od svega sto muskarci komentarishu jednu tipichnu girly girl seriju sa nadljudskim ubeđenjima da su u pravu.
Pre svega, rasprava je otišla predaleko i stvarno će ispasti da je tačno što su neki prethodni napisali.
Da skratimo priču - seriju gledaju žene radi zabave; muškarci je ne gledaju, a ako gledaju u najvećem slučaju je zbog onanisanja na scene sexa.
Kakve priče o mentalitetu, neprikladnosti?! Na početku serije stoji izričita zabrana za decu mlađu od 15, ako roditelji ne mogu da ih -obuzdaju- da upijaju šta su rekle/uradile Keri, Šarlot ili nedajbože Samanta onda ne treba vi da glumite njihove roditelje.
Dakle, bacajte se na pisanje novih definicija and shuthefuckup!

Mislim da beogradski fantom ima malo godina.

Dao sam plus, zbog...
Da li je tačno da je gej lobi iza ovoga ili ne, nemam pojma.
Međutim propratio sam intervju sa producentima/scenaristima(kime li već)ove serije/filma, koji su delovali kao homoseksualci i to mizogine vrste.

Žene koje vole ovu seriju treba da imaju u vidu da im istu serviraju čisti ženomrsci, unajmljeni od strane još gorih pojedinaca (nekoliko američkih tržišnih 'esnafa').

Što se tiče Kim Katral koja glumi najpromiskuitetniju plavušu u četvorci, na intervjuu je jedina zvučala kao žena na mestu, koja kao glumac može da ponudi više od retardirane uloge koja joj je data...

Cus, nemastovito?! FANTASTICNO! Odlicna ideja...