Prijava
   

Sekta

Veoma popularan naziv za pripadnike različitih podkultura koje obitavaju na Kalemegdanu, oko narodnog pozorišta , po parkovima i podrumima zgrada. Odlikuje ih "buntovnički" stav prema životu, protivljenje autoritetu, otpor "konformistima" i milion stvari zbog kojih će veoma brzo završiti na igli ili će svojoj mački odseći glavu kako bi stupili u kontakt sa davno zaboravljenim bogovima. Ujedno izazivaju jezu i gađenje kod svih "normalnih" ljudi, pretežno starije populacije. Nije poznato doduše koliko se njih bavi okultizmom, ali možemo doći do zaključka da je osoba sa pola kose ofarbane u šerpa plavo, u posedu nekih mračnih sila.

Leposava : Mirin unuk Mirko ne skida crninu, pustio je bradu, oči mu ispale. Plašila sam se dugo da je Mira umrla jer se nismo čule od kada smo tukle one prodavačice na Ponte Rosu za one bunde . A onda sam je srela i rekla mi je da je on " rebel " . Sekta neka Bog će je znati, bila je to srećna porodica jednom.

Koviljka : Ja ga videla u čizmama na + 40 , Mira ga vodila kod popa Milana a on ga ujeo za ruku. Idu sad kod Joce Merlina, silne pare dadoše na skidanje magije.

Komentari

Metalike, majku im jebem! +