Prijava
   

Seljačina

Seljačina nije čovek koji živi na selu. Ljudi koji žive na selu su normalni ljudi, seljaci, osobe koje se brinu za stoku ili baštu ili šta već koji od njih poseduje.

Seljačina za razliku od seljaka može da živi i gradskim, prigradskim naseljima pa i u samom centru neke metropole. Lako se prepoznaju na ulici. To je onaj jadni pokušaj nafuranog lika/nafurane ribe, sa jadnim fazonima i totalno promašenim pokušajem praćenja aktuelnog stila oblačenja. Obavezno puši, praveći one retardirane face dok uvlači dim. Pljuvanje je 'mast' kod muškaraca.

Koriste totalno izlizane fazone, u proseku do godinu i po dana starosti, koji više nikome nisu smešni i neretko kupe fazone svojih ortaka iz društva koji su smešni jedino u slučaju kada ih ta osoba originalno priča, nipošto u interpretaciji seljačine.

Ribe muvaju na uvek retardirane šabanske načine, za ljubav nikad nisu čuli. Svakoj pokušavaju samo da se uvuku u gaće. Devojke tog tipa su radodajke, u pokušaju da na taj način steku neku popularnost, jer nemaju nijedan drugi kvalitet i smatraju to jako bitnim. Takvim ljudima nije ni blizu jasno koliko su ti svi postupci smešni.

Svako mesto ima bar jednu ovakvu osobu, onako sa pola mozga i prate je gore navedeni i slični nekvaliteti. Žalost današnjeg društva.

Komentari

Pa , malo izlizana tema vec ...

covek je potpuno u pravu