Prijava
   

Seoski dom kulture

Pored crkve i škole, obavezna institucija ruralnih naseobina, čak i u najzabačenijem Pripizdinsku. Vonabi hram kulturno-umetničkog žitija lokalnog karaktera, izgrađen u vreme bratstva i jedinstva.
Izvorno predviđen za održavanje proslava Dana oslobođenja Gornje Smočnice, inicijalizaciju pionirskih hordi, gostovanja glumaca Putujućeg narodnog pozorišta i smotre KUD-ova, Dom kulture preživeo je tranziciju, te se transformisao u ambijent seoskih igranki i nastupa vedeta estrade. Samim tim je postao mikro-Guča, poprište legitimnog prepijanja, ali i šansa za recku gradskih mangupa željnih organski gajenih, non-GMO pičića.

- Šta nam je večeras po agendi, a?
- Dublje, burazeru...
- Što si peder, jebote!?
- Tako se bre zove selo. Imaju Dani oskoruše, nastupa Ado Gegaj u Domu kulture, biće nadvlačenje konopca i takmičenje u brzom jedenju krvavice.
- Ti se spremio, a?
- Kako nisam, idemo firminom Nivom, sigurica. Jesi ti spremio žvaku?
- Aha, ja sam Cecin rođak iz Vijene, ti?
- Ja, brate, dvojajčani blizanac Seja Kalača. Vidi što sam namastio glavu, ko homokinetički, a? Ima da pospadaju brđanke.
- Ekstra. Ja vozim ovaj put, ti šikaj.
- Milioni neurona će umreti, matori.

Komentari

A baš sam skoro na četu rek'o kako si bio kul lik dok nisi ušao u Sektu. Mada, ne vidim koji je autor dok ne ocenim, tako da je plus, jbg.

Мени ово добро. Иначе, Адо Гегај. +++

Konte, sti to? Konte? :trlja oči od neverice, suza muška od ponosa k'o da ispraća sina uarmiju: +

Ado je Gegaj, vidi se da nisi preldžija urođeni, džaba je :D

Нека, полако, едуковаћемо га ми. ;)

Provirone, ne seri: nije bilo definisano pre ovo, čovek došao, odradio definisao i to dobro, to je to, ne vidim ni jedan problem. Nisam baš za opštenarodno definisanje svakakvih trivijalnih stvari, da se razumemo, ali ne mora svaka defka da pretenduje da definiše uber lucidne filozofske pojmove niti da postiđuje Kafku. Krajnosti su iritantne, obe. Nije loše malo se i opustiti, ipak su ovo bitovi.

Viđeh, kudi te proviron, reko ovo je micubiši 100%

Nisam baš za opštenarodno definisanje svakakvih trivijalnih stvari

- reče čovek koji je definisao Golfa, Slađu i Monako

Lukse, da si snaperisao k'o Plinaro video bi šta sam napisao za Zera. Dobar momak, samo upao u lošo društvo.

- reče čovek koji je definisao Golfa, Slađu i Monako

hehehe, +1223

Provirone, bio si preoštar u komentaru prema čoveku, sad kad si lepo objasnio opet te volim, do daljnjeg lolo :*

Фешта у коментаримаааа

хахахаах, ае Брусе буди благонаклон.

Da li si mi čitao definicije?
+

ZNAČI RIHA JE FCKN GENERALNI SEKRETAR HAHAHAHAHA

pazi šta si obećao Bobe

- Аха, ја сам Цецин рођак из Вијене, ти?
- Ја, брате, двојајчани близанац Сеја Калача. Види што сам намастио главу, ко хомокинетички, а? Има да поспадају брђанке.

Хахахахаха! Вр', бре!

PROCITAJ OVO SWE DO KRAJA:Ovo je narukvica prijateljstava ... zalepi ovo na 5 komentara i stisni F5 i na ekranu ce ti se pojaviti ime osobe koju puno volis ... ako si ovo procitao/la a nisi zalijepio/la na 5 komentara pratiti ce te nesreca

PROCITAJ OVO SWE DO KRAJA:Ovo je narukvica prijateljstava ... zalepi ovo na 5 komentara i stisni F5 i na ekranu ce ti se pojaviti ime osobe koju puno volis ... ako si ovo procitao/la a nisi zalijepio/la na 5 komentara pratiti ce te nesreca

nikad nisam imao dobru zvaku. Tj, desavalo mi se i da imam, ali se smorim onda, javi mi se griza savjesti, pozelim da ih edukujem i posaljem da vide svijeta. i tu ti ja vidim da nikad od mene jebaca, batalim seks i posvetim se ljubavi...

Poznajem čovjeka čiji je broj telefona 225-883. +