Prijava
   

Serbian rap

Najdegutantniji video klipovi koji se mogu naći na Youtube-u/društvenim mrežama. Prosek godina autora istih je 15 godina. Možemo klasifikovati ove talentovane autore na više podvrsta. Prikaza je njihov doživljaj samih sebe, a u stvarnosti je suprotno.

Ja-znam-smisao-života reper
On će u svoju pesmu ubaciti par jadnih aluzija na to kako su pare sve na ovom svetu. Iako zna da će kao reper završiti u nekoj od gajbi koje je video na MTVu, nije se zapitao kako doći do tih para. Od svoje muzike se sigurno neće leba najesti.

Ja-sam-napušteni-neshvaćeni-zaljubljeni tinejdžer reper
Ovaj je u stvari najmanje opasan od svih repera. On je nesrećno zaljubljen, i koristi svoj Tube nalog da posvećuje pesme devojkama koje su ga tokom godina šutnule i koje će ga šutnuti. Osnovne rime su mu (niko sa ovog)sveta - (te neće voletiovoliko, jer naša je)planeta.

Ja-sam-najgangster-najebo-si-ako-se-kačiš-sa-mnom reper
On je naj krimos u BG (živi u Sopotu/Belom Potoku/Rušnju/Aranđelovcu), kara sve ribe, one mu se same zavlače u krevet. Kada repetira štoljpi, kafić se automatski prazni. Šmrče belo, pije pivo, i slika se sa svojim voznim parkom i arsenalom za fejs.

Komentari

Alal vera... stvarno ne moze nista kvalitetno da se cuje zadnjih godina, samo seru nesto.

inače mislim da je rep šit muzika, ali ovo je silovanje do granice pucanja.

@Sybway to Venus Ukusi su razliciti,ni jedan muzicki pravac nije sranje,mogao si lepo da kazes da ne volis tu muziku a ne da pljujes po njoj bez razloga.

И ово је српски репер? Најгангстер је прототип америчког меког хип хопа - голе женске, Кристал. А прве две подврсте уопште нису резервисане за реп, а камоли за српски реп - која песма не пева несрећној заљубљености?
Наш реп није само комерцијала.

Ma, sve se svodi na ove, i njima slične teme...postalo je strašno...+

a gde su leva strana dunava tj. kotez tj. 43 zla, tj. "moze mi se svati" reperi? moskri, prti be ge, cavo ledeni, viklajski...

Zaista ne želim da ulazim niti pamtim imena tih kretena, Podgrejo. I ovo mi je muka što sam defkao, abar malo da se obrne jebeni sistem vrednosti.

Ahahahahah, Subway, znas li ti da Arandjelovac nema nikakve veze sa BG-om, niti se neko odatle predstavlja kao da je iz BG-a...? Odgovorno tvrdim jer sam odatle. :D
Mislim, dobro si izblatio ove majmune, ali mojne da me svrstavas sa bagrom koja pati od kompleksa jer zivi u malom gradu a zeli da bude iz prestonice. peace \/

Izvini brate, sad se setih malog Mixe slepca, ipak si u pravu... :D

Totalno neduhovito predstavljeno, ovo su samo predrasude i stereotipi o repu i reperima.

Dobro, nije svaki rep ovakav, ali od ove pojave opisane u definiciji mi se povraća.
Plus za defku.