Prijava
   

siguran svet

iluzija u kojoj živi većina građana.

lopovi, ubice, kriminalci, oni što se bičuju, mazohisti, silovatelji životinja i biljaka, homoseksualci, simpatizeri ldp-a, i naravno, židovi. svi oni su oko nas. na ulici, u bioskopu, sportskoj radnji u tržnom centaru, nigde ne možete da tvrdite da ih nema. pa čak i na ovom sajtu, sakriveni iza smešnih avatara i monitora. imaju ljudsku facu, namazani i pokvareni. utopljeni u društo. oni su ti koji čekaju, posmatraju, vrebajući svoj trenutak.

mi smo lak plen, nesvesni koliko smo nebezbedni i izloženi neprijatelju, suočeni svakodnevno da se borimo za život. slučajni prolaznici, invalidi, ili čak prosjaci kojima udelite dinar ispred pekare, mogu biti u stvari samo maske, dok su njihovi pravi oblici u skupštinama, upravama, masonskim ložama. njihova propaganda, jačanje lobija, kao i napredovanje u svim bitnim organizacijama, ograničava i ostavlja jako malo prostora svima nama koji su SVESNI, da pokušamo da prenesemo upozorenje i poruku drugim ljudima.

deo iz mog dnevnika, 21.03.'07.

"svaki će čovek stići do kraja tunela, ali će se morati okrenuti i pogledati sve one koji su ga vukli za skute, i tu će morati da smogne snage da im oprosti. onda će da pogleda napred, gde će ga čekati carstvo nebesko i večnost, i svi oni koje su ga hranili za života. jer samo će milostivi naći svetlost na kraju puta"

bonus citat iz mojih spisa: "sretenova predviđanja"

Komentari

ово мора да се врати хахаха

стварно си легенда.

тандрчак.

Сретене оплодитељу

хвала на подршци. нисам нарцис али ово је стварно квалитетно.

сретен

нисам нарцис али ово је стварно квалитетно.

Usta moja, hvalite me...

морам, кад већ живимо у поремећеном свету, где људи не могу да препознају ни рођено дете кад се врати из кафане, а камоли квалитетну дефиницију. овде причам о поремећеном систему вредности, где су младима узор мафијаши, голе певаљке, уживаоци марихуане, лезбе и хипици. надам се да разумеш о чему причам, ја сам ту само да помогнем омладини да изађе на прави пут у ово тешке време. лепи поздрави.

сретен

Ti si lud čovek načisto. Od sad te pratim.

Искрено ти желим успех у томе, Сретене! + од Тургењева!

А како да знамо да ти ниси један од ЊИХ, па само бацаш удице да видиш ко ће да се упеца, па после да твоји масони/педери/ЛДПовци у позадини одраде посао?

не можеш да знаш. то је ризик који мораш да прихватиш уколико желиш да се нађеш на правој страни.

сретен