Prijava
   

Sigurna kuća za novinare

Ono što je po mišljenju B92 najpotrebnije u Srbiji. Oni su neshvaćeni iako su donosioci prosvetljenja. Mračne sile srpskog nacionalizma potpomognute finansijama svetskih moćnika konstantno pokušavaju da ugase jedino svetlo u tami današnjice(B92). Moćne organizacije koje stoje iza srpskih nacionalista stalno vode medijski rat protiv pravednika i razgnevljeni svojim neuspehom čak i fizički nasrću na novinare koji za bedne pare rade jedan od najtežih poslova poznatih čoveku iz čistog ubeđenja i pravdoljublja.

Komentari

Aj što nasrću na novinare, nego što ubijaju male delfine!!

Чак се поуздано зна да већина вози аутомобиле који уопште нису ЕУРО 3 стандарда. Све то треба стрељати!!

B92 je najbolja informativna televizija na nasim prostorima i sire.
-
Pljujes bez razloga po ljudima koji odlicno rade svoj posao i govore ono sto niko u Srbiji ne zeli da kaze.

Много су информативни, а напротив говоре само оно што у Србији људи желе да чују, између тога и истине постоји кањон... Дрско и безобразно дају себи за право да формирају мишљење народним масама, срећом и они су заглибили колико и остатак државе...

"Много су информативни, а напротив говоре само оно што у Србији људи желе да чују, између тога и истине постоји кањон... Дрско и безобразно дају себи за право да формирају мишљење народним масама, срећом и они су заглибили колико и остатак државе..."

Naprotiv,oni se bave stvarima koje niko NE zeli da cuje !Cackaju i one stvari koje su se do sada smatrale za tabu,kao sto su navijaci,razliciti ratni zlocini i sl,prevare,malverizacije....

talentovano glup je potpuno u pravu... da se razumemo, 10 i kusur godina radim po redakcijama i znam masu kolega koji ne samo što rade za bedu BEDNU od para već i dobijaju batine od murije, krimosa, raznih telohranitelja i kojekakvih džukaca... u srbiji imaš pet novinara koji imaju pare, kola i svoj krov nad glavom...
sve u svemu sbs force lupaš gluposti...

Онако, срање дефиниција.

Ма, благо вама... и остатак народа ради за много мање и живи у истим условима али свој посао обавља професионално... што се тиче табу тема, они се не баве њима из правдољубља него зато што им се тако каже... кад су толико правдољубиви што се не баве темама финансирања демократа, него нађу да се праве паметни тек кад треба да се прозива опозиција или онај ко је до јуче био на власти... селективно примењивати правду је лоше колико и не примењивати...

Не постоји новинарство у Србији. Просто, нико није објективан, сви су по пет метара дубоко у гов*има. Б92, ЛАБРИС, Хелсиншки одбор, Блиц и сличне орагнизације и гласила представљају само један екстрем, и не разликују се у узвештавању или објективноси од Правде, 1389, Образа или Анархиста. Једина разлика је чије ставове бране.

Талентовани што не чачкају Чеду? Бебу? Марковића? Бека (дотични је за време Слобе изјавио да је Југо савршен ауто, који не треба усавршавати као што се Мерцедес усавршава, а дотични је био директор Заставе)? Што нису чачкали навијаче 2000, него сад? По чему се разликује демонстрант и хулиган? Што није настала џева око крађе у скупштини петог октобра? Украдено је много више него за време радикаслких демонстрација. Што је афера кофер напрасно заборављена?

Да се не лажемо, исто то се да приписати и овима из друге групе. Испраним мозгом се најлакше манипулише.

Дефки дадох плус. Мада је глат могла и да се прошири нпр на Правду. Морам признати да је у неким аспектима Ђолс у праву. Мада мислим да ипак има једно 10% новинара коју имају кинту. Они само исперу мозак сардницима. Нећу више читати ово, не да бих испао у праву, већ да бих штедео живце.

Е и да, ОГРОМАН РЕСПЕКТ за Љиљану Смајловић. Њеном сменом, нестало је и задње слободне мисли у Србији. Опет читам само спорт. Док не уштекујем кинту за визу и карту за крај света.

Таман сам помислио да је ок, али -

Не постоји новинарство у Србији. Просто, нико није објективан, сви су по пет метара дубоко у гов*има. Б92, ЛАБРИС, Хелсиншки одбор, Блиц и сличне орагнизације и гласила представљају само један екстрем, и не разликују се у узвештавању или објективноси од Правде, 1389, Образа или Анархиста. Једина разлика је чије ставове бране.

Nemam ništa da dodam.
+,inače

Ja bih ovo na naslovnu ali tamo nikad ne bi bila postavljena.
+