Prijava
   

Sigurno studira svetsku knjizevnost

Prvo sto ti zagolica mastu, pri suceljavanju sa grotesknim polucovekom IQ nivoa koacervatne kapljice, cije astralne projekcije zrace ko Cernobil, a samopronadjen je i ostvaren u svom svetu koji ima dodirnih tacaka sa naslovom - udri me do zore, a od zore nastavi...

Podzemni prolaz Z.Venac, hibrid prljavog cigojnera, debeli tenk, sarena masna kosulja, zakopcana na sredini, dugme samo sto ne izleti ko geler, stomacina govedje bremenitosti, izdrkane farmerke od sredine bulje do ispod raspalih papuca preko horor kandzastih stopala, u desnoj ruci polupohasan hamburger ultra filovan, u levoj muda.
Puna usta polusazvakanog zbljuta, pogled smorenog rotfajlera i glasne zice frontmena Urgha kojim vabi zabludele domacice na svezeg vesha i gacha, 3 para 100 d'nara.
Istripuj njega pred katedrom za rani romantizam, kako presahloj profesorki pred penzijom, recituje Lorelaj napamet ili izvlaci citate iz preshekspirovaca.
To je taj rad...

P.S: Hejtujem cigane, siptare,muslija Kusturicu koji nas je uspesno predstavio u svetu kao cigane, na to zgrnuo pare, prekrstio se u Srbina i truje nam Zlatibor...
Isti je kurac njegovo muslimansko-cigansko Srpstvo nebulozno, kao sto je nestvarno da onaj budjavi ciganin studira svetsku knjizevnost.

Komentari

Jes da ne volim cigane al malo ga pretera...

Moram i ja da imam jednu hejtersku, dodao sam o Kusturici 2,3 pa procitaj, a ne zameram ti, jos si mlad i nisi bio u prilici da ukrstis puteve sa cigama, ili mentalnim cigama, mrzeces i ti amebe, polako samo!

Живописно.
+

+ za slikovitost opisa.

ali opis ti je :))))) lorelaj :))))

A ja mislila da znam šta je strava :-)
Dajem plus za defku, ali ne i za P.S.

Jebga, ni ja ne volim macke, a za tebe +ko avion :-)

Dobro, sve to stoji, samo kažem :-)

"... ciganin koji studira svetsku knjizevnost" - kakva je ovo vrsta poređenja? Preteruješ prijatelju i to mnogo...

@Bosha, Da li si prijatelju cuo nekad za trip, flash, cinizam, nemogucu misiju, ili sve bukvalno shvatas, a u skolici ucis napamet?
Jebga, potrudi se da razmislis malo, pre nego sunes komentar, inace krni minus, nemam protiv!

Jok, školica završena, studije takođe, stalan posao već 7 godina, vojska u kojoj je bilo cigana, umem da nađem đšžćč na tastaturi. Nema -, nema +, samo isčuđavanje. I ne teraj me da razmišljam o definiciji koja veze sa životom, nema već ps-u koji je blago opskuran.

Imas sh i ch, pa ti si lik, reci mi gde i ja da kupim takvu tastaturu?
Jebi ga bi, bice da sam ja veci onanator drkadzija od tebe, jer mi masta dobro radi, a ti si mi dokazao da je tako, recima da je to nemoguce. Jeste nemoguce, al je smesno, bar meni, koji ne gledam bukvalno.
I tvoj Sukur ne postoji po imenu Sukur, a ja te u komentaru kod tebe nisam kritikovao da taj lik ne postoji!
Pusices, sto ti kazes!
I brate, boli me koliko staza imas, nemoj mi opskurno skakati po ganglijama!

Pazi, Shalafaj ti kaže da si preterao, Insolent Defender kritikuje PS, a mene si našao da napušavaš. Svaka čast. Bukvalno, meni kritika ne smeta, tebi očigledno da. Neka te to veseli, u svakom slučaju. Over and out.

Fuck off jumping over and out!