Prijava
   

Sindrom identične garderobe

Gradska pojava koja sa sobom vuče tešku blamažu. Zbog činjenice da je Balkan plodno tlo za kineske tržne centre, koji jednu istu robu šaltaju brzinom reprodukovanja bala pljuvačnih žlezdi Miroslava Ilića, ovaj sindrom ne iznenađuje. Jedna od možda samo par situacija, koja će prosečnog muškarca, Balkanca, naterati da u svom mozgu bar malkice aktivira odsek za modu, na kratko.
Intenzitet identične garderobe varira. Nije isto ako u gradu sretneš lika koji nosi duplikat tvoje maje od 5 evra i jaše od 50. Za ovo prvo ćeš imati manji blam, samim tim jer je jeftinije, a možeš i da se u nju pokenjaš, baciš je, zapališ ili štagod. Lone su već posebna kategorija.
Po pravilu se ova situacija desi kad BAŠ TI nosiš BAŠ TU novu majicu koju U ISTO VREME nosi BAŠ TAJ lik koji prolazi pored tebe. Onda ti obično dođe da, osim što bi izvrnuo majicu da se slabije prepoznaje model, izvrneš i svoju kožu, fino lepo.

- Brate, gle, ovaj pavijan ima istu majicu ko ti.
- Ko ga jebe brate, nije poenta ko šta ima isto, nego kome bolje stoji.

Komentari

Одлично срочено! Браво за идеју и реализацију! :) +++

Pa de si tii!? :3
++

Čačica
Pa de si tii!? :3
++

Сад па куде сам! :Р Ту сам, 'де ћу.

Fino si ovo uočio. :) +

Hahahahahahahahahaha! Zato ja volim one majice gde sam kreiraš svoj natpis, nema da omane. ;) +

Какве су те мајице, где може то да се прави, Сморена? Нисам чуо да то има код нас :)

Добра дефиниција Сидро. +

Moj drug je to pravio u ZR, ne znam kako tačno ide, može i slika da se preslika. :) Ali ima u BG, mislim tamo na Trgu Republike, ima i jedna na Zelenom Vencu, tako su mi rekli, ali nisam otišla da proverim, sad kad je otoplilo ću videti neki dan... Ček... Ovo mi je Elek pokazao... Mislim da može da se naruči. :) http://creativeshop.rs/novosti/majice-sa-visokokvalitetnom-direktnom-stampom

Ја ово не разумем. Шта, као треба да ми буде непријатно ако неки тамо лик носи исту мајицу као ја?

У, Сморена, баш може кул да се направи то :)

Па да бре Млато, замисли прођете један поред другог у истој мајици или дуксу или не дај боже јакни? Благи блам, јебига.

Па дешавало ми се, ал' мене искрено заболе патка за то. :)

Aha. Dobro je što možeš i svoj dizajn da ubaciš. :) Sad sam se prijavila, videću sad u aprilu da nešto poručim kad dobijem pare. :)

ovo eventualno može biti blam ako se radi o gradu od oko 1000 stanovnika... jebeno, ne može biti sve isto... i ne vidim šta je tu problem, eto ja i buri smo kontali kupiti istu jaknu, jerbo nosimo različite brojeve, a sviđa nam se ista... i šta sad, treba da me je blam zbog toga? jok, al eto ima različitije ljudi

Па не знам, глеј, сви теже ка некој оригиналности, разумеш, и с тим у вези је ово тешка бламажа, мислим оно, ДЕТ ОКВРД МОМЕНТ ВЕН ЈУ СИ Д ГАЈ УЕРИНГ СЕЈМ ШРТ ЕЗ ЈОУРЗ и тако то. Бар је донекле у мојој околини то прихваћено као један од већих бламова.

ovo eventualno može biti blam ako se radi o gradu od oko 1000 stanovnika... jebeno, ne može biti sve isto... i ne vidim šta je tu problem, eto ja i buri smo kontali kupiti istu jaknu, jerbo nosimo različite brojeve, a sviđa nam se ista... i šta sad, treba da me je blam zbog toga? jok, al eto ima različitije ljudi

Па, зар није ова дефка управо спрдња на рачун тих људи? :) Или сам ја погрешно сконтао.

брзином репродуковања бала пљувачних жлезди Мирослава Илића

Ово је до јаја.

Naslov defke nije po meni obećavao, ali je razrada bila odlična. +

Па, зар није ова дефка управо спрдња на рачун тих људи?

Нисам толико имао на уму подјебавање колико чисто један опис психолошког стања ума у тим неким одређеним ситуацијама, јер, као што сам горе рекао, бар у мојој ближој и широј околини чујем видим људе који имају тај неки комплекс оригиналности, то као прво, а као друго, да се не провали да купују код жуте браће. :)

шалтају брзином репродуковања бала пљувачних жлезди Мирослава Илића

Ahahahahaha, da se prevrnem sa stolice, фино лепо. E!