Prijava
   

Sindrom ružne sestre bliznakinje

Pandan zlom bratu blizancu.
Ona je vr' riba, izgleda savršeno. Prelijepe oči, usne, kosa. Čvrste sise, zategnuto dupe i beskonačno duge noge.... ALI! Ona ima ružnu sestru bliznakinju krivih dlakavih nogu, ogromnog nosa, rošave face i zrikavih očiju . Smrdi joj iz usta a dupe i sise kao da su se istopili.
Ove sestre kao da su iz paralelnih univerzuma, ružna sestra bliznakinja se šetka oko kuće, ide na pijacu, u školu i obavlja ostale aktivnosti iz stvarnog života, dok ova prelijepa postoji u svijetu alkohola, fejsbuka i trosatnog spremanja za izlazak uz pomoć SWAT kozmetičkog tima.
A mi naivčine upadamo u klopku prvog lažnog utiska, i živimo u zabludi da smo u'vatili ribu iz snova dok nam stvarnost ne sruši sneška....

Komentari

čekaj samo
koja je fora? Ako smuvaš ovu dobru, smuvo si je.
Kakva je uloga sestre bliznakinje onda tu?

ili trolujes ili nisi skontao :D

fejs, pravo pitanje. koga bole kurci za švecu, ako imaš onu koja ti treba? sem ako prvobitno nisi imao u planu neke orgulje sa obe, e to je onda već druga stvar, loollol

Ja ju izjebem prvo veče pa posle nek stvarnost ruši i sneška i kule od pijeska
+

jebem vas bukvaliste!
nisu bliznakinje, procitajte defku, jedna je riba, ali u svijetu alkohola, FB-a i sminke je dobra picka, a ovako je grob.... pu kad moram objasnjavat onda poseri defku.....

e, ja skont'o. kao. pročitao drugi put, i uz to i ovog zlog brata blizanca, pa je jasnije. e pa, moja ružna sestra bliznakinja je ostavila onaj gore komentar. lolčić.

e tako brate :D
znao sam da ce da bude problem, pa sam zato ubacio brata blizanca, ali ni na kraj pameti da cu i onda ostati neshvacen. forevr aloun!

Verbalni GzV
Ja ju izjebem prvo veče pa posle nek stvarnost ruši i sneška i kule od pijeska

hahahha moze i tako

Bliznakinje na stranu, ili ćeš brate da imaš prelepu a glupu i koja ništa ne radi, i vara te na sve strane, ili ružnu koja će da te goji i bude ti verna. Žao mi je Sedplase jebiga.

Tajni agente.

lolo ma nek bude tako, samo da ja u startu znam koja od te 2 je ona!

Tajni agente.

da nisi pisnuo! :)

Šta koji kurac nek bude tako :) ti sad treba ispadneš faca pa kažeš, neće tako ad bute bata Sidro, ima da se nađe i lepa i pametna i sve. A tebe jednostavno boli kurac :))

Ću ćutim, ajde, ne ide... :)

Ne volim ovakve defke, sori. Majnus.

nista sori, minus ko minus :)

jebga Ankore, mozda mi bude stalo kad omatorim jos malo :D sad za sad, jok.