Prijava
   

Singidunum

Starorimsko seoce sa tvrđavom, na mestu kojeg je nikao Beograd, a u njemu i istoimeni univerzitet koji pohađaju svi oni koje smara da slušaju audioknjige.

Ziljava pička: "Jebote, znači ne mogu da verujem, ladno ću ove godine da okinem računovodstvo jedan!"
Tip: "Šta Katica sa ekonomskog ponovo teroriše?"
Ziljava pička: "Mmma kakav crni ekonomski. To je sranje. Ja sam na Singidunumu."
Tip: "Boli te kurac."

Komentari

Ајд се смири :)

Izvinjavam se dušo :* Obrišite slobodno ove baljezgarije, ne znam šta mi bi :) Verovatno sreća jer sam danas upisao 9tku iz matematike za IV godinu :D
Elem, nemoj da potcenjuješ i vređaš faks na kome ima toliko lepih devojaka koje ti ne daju ni da im priđeš na 20 metara udaljenosti. I pitaj nekoga SRBINE da li je AKREDITOVAN i kada je AKREDITOVAN i zašto se pre dobija posao sa SINGIDUNUMOM nego sa usranom propalom državnom ekonomijom koja služi za degenizaciju i mentalno zaostajanje ionako sjebanih wannabee neko i nešto ljudi!

Не знам. Мој најбољи друг из средње није могао да положи ни 3 испита на Економском у Нишу. Заслужено, знам ја његове радне навике. Занимљива је чињеница да је напрасно почео да даје испите након пребацивања на Сингидунум, уз исте радне навике. :)

Само да прокоментаришем... Ја сам на Сингидунуму, и неки дан сам положила предмет који нисам могла од јанура. Код мене нема прође, ни на деколте ни на шта...

Less.More, ti mora da imas nekih velikih problema kada ti devojke ne daju da im pridjes.

PS. I ja sam zavrsio privatni fakultet i odmah po diplomiranju dobio posao. Ali da se ne lazemo, 50% ispita su bili cista zajebancija, zato ajd` sada da ne preterujemo i ne pravimo od Singidunuma Harvard.

Sve u svemu, Singidunum je smesan faks na kome samo mentoli mogu da padaju godine.

Ne podcenjujem ja znanje, posto je ono svugde isto, s obzirom da svi na svim fakultetima u svetu citaju iste knjige i teorije i nema tu nista novo da se smisli, ali ako mi neko kaze da je Singidunum ZAJEBAN, onda stavarno nemam komentara.

Nije svugde isto znanje, ne čitaju se svugda iste knjige, a iako ne može ništa da se smisli, može mnogo toga da se doda ili izbaci, pa možeš da imaš knjigu od 100 i od 1000 stranica.
PS. Čuo sam da nije loš Singidunum.

Pricam o faklutetima koji nesto vrede i koji prate svetske izmene i dopune u naukama o kojima se predaje. Nisam ni mislio na neke slepacke skole gde se racunovodstvo uci iz skripte od 10 strana.

Gde ces ti da se zaposlis sa Singidunumom???
To je za one sto imaju privatnu firmu, one kojima samo treba diploma da je urame ili za matorce iz drzavnih institucija sa srednjom skolom koji bi pre 55 rodjendana da postanu akademski gradjani a vec imaju posao (na kome nista ne rade po ceo dan).
kakve akreditacije, nemoj da si smesan, niko te ozbiljno ne shvata sa diplomom Singidunuma, Megatrenda, Zecevica i ostalih zajebancija.
Nazalost u pravu si kada kazes da drzavni isto ne valjaju, ali hvaliti se i biti ponosan sto studiras privatni fax tog tipa je za ne verovati.
Sad sto je u Srbiji sve u sivoj zoni, a nista crno ili belo, kako bi trebalo, ne znaci da treba puno da mucnes glavom i shvatis kog kvaliteta su slicni fakulteti.

Sa privatnim fakultetom ce te i te kako zaposliti, veruj mi.