Prijava
   

Sitna slova

Najbitniji deo bilo kog ugovora o: kreditu, zakupu stana, kupovini auta na lizing, i slično. Nalaze se, uglavnom, u dnu stranice i služe da ponište sve prethodne stavke u ugovoru.

Ako niste svršili od sreće u prethodna 762 člana, gde smo vam rekli da nema kamate, da je rok otplate neograničen, da ćemo vam oprostiti svaku drugu neplaćenu ratu, pročitajte i 763. član
763.član: Kupovinom ovog automobila, dobijate gratis 2 crniknje i jednu meleskinju, koje se nalaze u gepeku.

*napomena: ( font 8 ) Svi prethodni članovi su čista zajebancija. Ako ste ovca, poverovaćete u njihovu istinitost. Kamata je 20% mesečno, a ako zakasnite jedan dan sa uplatom, poslaćemo vam dvojicu sa čarapama na glavama na kućnu adresu.

Komentari

Ali ziva istina...znam porodicu koja se odselila za Australiju i kargom ponela nesto od imovine. Tadasnja "Evropa Internacional" u grupaciji BK im je radila kasko osiguranje. Kada im je, konacno na odrediste tovar stigao prilicno ostecen, a ovi trazili naknadu stete, ljubazno osoblje iz osiguranja brace K(r)adic im je reklo da pogledaju amandman napisan sitnim slovima koji se odnis na to da OSIGURANJE NE POKRIVA STETU KOJA NASTANE NA PREKOMORSKIM DESTINACIJAMA. IUzgleda da su trebali da putuju u Australiju autobusom.
Plus za definiciju. +