Prijava
   

sjaj i beda fudbalera

Premda im mnogi zavide na bogatstvu, slavi i uspehu, menadžeri ih zavrću, sponzoruše deru, u klubovima ih niko ni za šta ne pita, prodaju ih kao stoku, kad im ne ide, trener se na njih dere, a pola stadiona ih psuje; osim toga, uvreženo je mišljenje da pošto fudbaleri imaju u nogama, nemaju u glavi, pa ih prate predrasude da su glupi i prazni.

Nakon bezuspešnog pokušaja našeg reprezentativca da glavom da go, tip za šankom je prokomentarisao: " Udri tu loptu kako treba, majmune! Šta je? Čuvaš glavu za fakultet?"
( opšte odobravanje u kafiću i piće za čoveka od gazde)

Komentari

fudbaler sam tim se dicim vidi na sta licim! :)

"sjaj i beda fudbalera" HAHAHAHAHA gde ti Balzak pade na pamet dala sam palac gore već na naslov, idi bre upišah se... :)))))

Draga gospodžo, ovde moram odati priznanje našem vrlom kolegi, Tihom, koji se Balzakom na identičan način poslužio čini mi se kad je opleo po Bjelici rekavši da će izdati knjigu sa naslovom " sjaj i beda felacija". Tihi, ispravi me ako sam negde omanula.

Inače, " Sjaj i beda kurtizana" je super knjiga, a Balzak je meni jedno vreme bio omiljeni pisac. Jesi znala da je pio dnevno na desetine kafa, da ga je neko okrenuo, mogao je u njega da gata : )))

А да :)))
Росини је исто пио ненормалне количине кафе, још горе. Чак је искомпоновао и кантату о кафи. Како је могао од сраћке да седи за клавиром после толико кафе, мени није јасно :)