Prijava
   

Skarabudžiti

Najveći stepen kreativnosti kod srpskih majstora svih vrsta. U Srbiji se retko ko bavi popravkama a mnogo više je zastupljenije krpljenje i skarabudživanje,pa s toga i ne čudi što nam je industrija rezervnih delova bilo koje vrste totalno izumrla,kod nas rezervni delovi gotovo da nisu potrebni jer se stari krpe dok se ne raspadnu sami od sebe.

Mušterija: Majstore crkla mi radilica na ovoj Hondi gde da kupim novu za nju?

Majstor: Ajde bre nemoj da si smešan da kupuješ delove,skarabudžićemo ga nekako,imam ja fine polovne radilice od Tomosa!

Komentari

Не може се редефинисати, ја то не прихватам! хД

neka nadležni odluče. pa zašto primaju platu, pa dnevnice, nagradno na kraju mjeseca za prebacanje plana i sve ostale prinadležnosti, ej! :)

enemyofthefreeworld znaš kako ja ne volim inače kad već nešto ima da ponavljam ali u suštini pošto ima 10 komada sa skarabudživanjem smatrao sam da nije strašno da postavim još i 11tu vidjenu iz mog ugla... A što se tiče primera da znate da je istinit on me je i inspirisao za defku,skoro odem kod majstora tražim da mi menja radilicu na Hondinom skuteru on kaže ma uglavićemo imam ja neke tomosove :D

ada svi znaju da je tomosova radilica veliki štediša i da je sto puta ona bolja od te hondine

neka nadležni odluče. pa zašto primaju platu, pa dnevnice, nagradno na kraju mjeseca za prebacanje plana i sve ostale prinadležnosti, ej! :)

Па трошкове, па топли оброк, па регрес, па 13. плату... лолоол

enemyofthefreeworld znaš kako ja ne volim inače kad već nešto ima da ponavljam ali u suštini pošto ima 10 komada sa skarabudživanjem smatrao sam da nije strašno da postavim još i 11tu vidjenu iz mog ugla...

Ок, поштујем и тај став. х)

ta 13. plata me mnogo podjeća na 13. prase. u koju god državnu firmu da sam radio vazda su nam prijetili sa njiom ali je nikad ne dobih :)

hahahahaha ma pusti ti to paninaro,bilo gde da odeš sa strane da predložiš majstoru da ti "skarabudži" tomosov deo u hondu mislim da bi te izbacio na glavačke :D

pojma nemaju ti majstori sa strane :))))

pa nego kako ipak smo mi Srbi najpametniji :))) Šalim se malo ali znaš kako kažu u svakoj šali pola istine

to je i poenta definicije. mogao si da joj malo promijeniš naslov da bude neobičniji i da izneseš svoje viđenje stvari. kapiraš?

kapiram i pamtim za ubuduće,u suštini možda zvuči smešno ali edit koristim samo za ispravljanje štamparskih greški jer nekako da se tako izrazim ne volim da kenjam po plusevima i minusima koji su mi već dati ako me kapiraš.Neko mi da plus ili minus na ovaj naslov a ja posle 5 minuta promenim naslov a njemu se to možda ne svidi... U suštini i ako posle se setim još nečega ostavim onako kako sam ga postavio od samog starta

ovu nemoj da mijenjaš, naravno, ali da znaš za ubuduće. svaki primjer iz života zaslužuje da ima svoju definiciju.

Naravno slažem se i hvala na sugestijama

Lepo si je skarabudžio... :)