Prijava
   

Skejtbord

Skejtbord ili Skejt je prilično skupa daska(izuzev onih kineskih) sa četiri točkića i šmirglom na sebi.Postaje popularan među današnjoj dečici čiji roditelji imaju dublji džep zato što su oni likovi sa MTV-a jako kul i umeju bog-zna-kakav flip pa se svi pale na njih.Iako je dobar deo tih ''sk8-era'' nešto s njim uradio samo na THPS4 igrici to ih ne obeshrabljuje da na Fejsu rade kvizove ''k0Lk0 sI DoBaR Sk8eR???'', da kupuju široke dukseve, skejterke od 15 hiljada i reperske kačkete ne bi li drugi gledali na njih kao na glavne face.S druge strane ima mnogo njih koji voze skejt jer im se on sviđa, a ne da bi ostali mislili drugačije o njima.

Otac:8.000 za daščicu?Voziš, voziš razbiješ se...

Komentari

i ovo je jedan deo Emtivizma koji nisam pomenuo u svojoj definiciji.
+++

Većina ljudi sa Vujaklije ima isto mišljenje kao ti, da su skejteri oni koji "kupuju široke dukseve, skejterke od 15 hiljada i reperske kačkete ne bi li drugi gledali na njih kao na glavne face", a to uopšte nije tačno. Oni likovi sa MTV-a su obični šminkeri koji voze skejt da bi im se drugi divili, a ne zbog sopstvenog zadovoljstva, što je jedina poenta skejtbordinga. Peace.

JA imam sk8 od 14 hiljada.Roditelji mi nisu bogati.Nosim shiroke dukseve.Boli me rac za shminkere sa MTVa. AL` ja ZIMVO jer LIMVO
dadnoh ti pljas za trud....

Dajem ti + samo zbog "Druge strane".