Prijava
   

Skener-devojke

Devojke čiji je posao da na svadbi posle fotosešna sa mladencima svojim ledeno-hladnim i laserski-preciznim pogledom skeniraju okruženje, lociraju ljude sa fotografija i uvaljuju im te iste fotografije po kriminalnim cenama.

Skener devojka: 'bro veče gospodine, baš ste lepo ispali na ovoj fotografiji.
Muška zvanica: Da znaš da jesam! Pošto je slika?
Skener devojka: 170 din.
Muška zvanica: Koliko??? Ma da se nosiš ti u 170 pič...
Žena muške zvanice: Nema problema, uzećemo, evo para.
Skener devojka: Hvala, uživajte u ostatku večeri...

Komentari

Na nekom venčanju na kom sam bio, pita klinka svog tatu je l' sme da se slika sa mladom po ko zna koji put. Tata kaže: "Ne znam ćero. Koliko će to da košta?", a mala odgovara: "Ma u redu je tata. Pitala sam ja onu devojku što prodaje slike. Kaže da je slikanje besplatno, a da su slike 150 dinara." Eto, to su skener-devojke :)

Zato smo se mi(pijana ekipa) na jednoj svadbi slikali s fotografom. Bio mnogo kul lik, ličio na Nika Slotera... Slike smo dobili džaba :D

А тачно су у том фазону, и то те на кварно сликају, а после ти уваљују кад си пред другима и фрка ти да их отераш тамо где би их већ отерао, него вадиш паре онако беспомоћно... +++

Хахахаха, добра мајку им јебем, к'о оне са матуре. Дође и само ти стави слику пред очи. +

Još ako si kum, stari svat ili nešto slično uvale ti sto komada, ali dobiješ i poklon, glupi album koji košta 50 dinara. +

Jebi ga moraju. Procenat je jadan. Što više slika uvale više para njima.
Al' pošto je ovo sve samo šala evo ti plus dobri čoveče.

Jebi ga moraju. Procenat je jadan. Što više slika uvale više para njima.
Al' pošto je ovo sve samo šala evo ti plus dobri čoveče.

Amin, +

Na jednoj svadbi,meni isto tako prisla jedna skenerka i pocela svoju pricu, ja sam nasjeo, al' zato ju je moja zena poslala tamo ''oklen'' je izasla prije 20 i kusur godina!

То! Одлична дефка, мрзим их, јебено. +++

Iz Bramercovog izvestaja exkluzivno: ,Srbija nije ucinila sve da pronadje odbegle. Npr, jos uvek nisu usvojili nas davnasnji predlog da se potraga prosiri na devojke koje prodaju fotografije na svadbama i imaju vestinu prepoznavanja sasvim nepoznatih lica.' - status sa Fejsa, 21. maj 2011.

Hatorimatori objasnijo. Plus nonetheless.

Ahahahahahahahaha, odlična

imaju i foru, da na fotografiji na kojoj vam se ne svidi kako ste "ispali" :D
(npr. zinuli ili poluzmurite na jedno oko), vi gledate kako da je neuzmete, a oni ce: "pa ne morate da je uzmete, mi i onako slike koje nam ostanu stavljamo u izlog..."

...a ti onda brze bolje KUPUJES, kao da je za dzabe! :D
da se ne blamiras bez potrebe :) )

samo hejtuj te kucke
+china