Prijava
   

Školska

Uz komšinicu najefektniji srpski afrodizijak bar kada je muška populacija u pitanju. Svaki iole normalni junoša, pod ovim "normalan" mislim da nije peder, je maštao o nekoj svojoj školskoj, koja je bila barem malo razvijenija od svojih vršnjakinja. Dobro dupe, ima sisu i još ako u licu nije grdna, ma milina! Čeznuo je da joj mrsi ruse kose ali pošto je ona više volela starije tipove bez kose, a sa kolima na kraju se sve svodilo na ludački rukoblud u usamljenim noćima i zakletvu nad slavskim kolačem da će je jednom sigurno, za nekih 10-15 godina, domaćinski odvaliti od kurca.

Proslava 15 godina mature u nekoj prčvarnici, razredna ispituje koje šta uradio u životu. Muzika svira "Sećaš li se kad smo klinci bili".

- Lepo, lepo... A šta je sa tobom, Zorane? Čime se ti baviš?
- Vozim po Švabiji. Radi se dosta al' kaplju pare.
- Ccc... Kamiondžija... A da si samo malo učio mogao si mnogo da postigneš.
- Eh, da baba ima... Hehe... A i kako sam mog'o da učim kad sam samo blenuo u Milicu? :Namiguje Milici:
- A znači to je bilo...
- Pravo da vam kažem, razredna, samo zbog nje sam i doš'o danas. Nije me bilo za pet i deset godina, radio sam, a sad kad sam zaradio da mogu da naručim "I sve što sam steko, potrošiće neko" i kad vozim golfa šesticu rešio sam da ostvarim san iz mladosti. :Namiguje Milici:

Komentari

Lepo si se nastavio. Plus na naslov, sad odoh da pročitam.

Комплет дефка..++

Најпознатији неспоразум са комшиницом је кад је позовеш на кафу, а она стварно само попије кафу и оде.
Још већи је неспоразум кад хоћеш да креснеш школску, па кренеш да је муваш, а она умисли да си заљубљен и да хоћеш да је жениш. Лолололо

Још већи је неспоразум кад хоћеш да креснеш школску, па кренеш да је муваш, а она умисли да си заљубљен и да хоћеш да је жениш. Лолололо

A onda ti još kaže nešto u fazonu "Izvini ne gajim takva osećanja prema tebi, želim da ostanemo samo prijatelji". Alo, ribo, daj beneficije pa možemo da budemo prijatelji hehe... :Obrve rade gore dole:

Bez obrva nista :)

A jbg šta ću kad imam obrve ko Čubaka pa i da oću ne mogu da ih sakrijem :(

Е, јбг, заборавих на тај рад обрвама. Пу!
Лололо