Prijava
   

Skriva osećanja k'o Jašar uši

Ovde se radi o veoma povučenoj i stidljivoj osobi.

Prema urbanoj legendi, mitski izraz vuče korene još onomad kad je istoimeni pevač 80-tih godina zagazio u naše kalovite muzičke vode pojavivši se na sceni sa sve svojom dugom crnom kosom koja mu je skoro uvek u potpunosti padala preko ušiju. Priča kaže da ga je na to muka naterala jer su mu organi za sluh bili natprosečne dužine, i to toliko dugi da bi i sam car Trojan bio ljubomoran.

No, kako god, ova sitnica ga nije sprečila da tokom svoje bogate muzičke karijere iznedri takve muzičke, Kad Ih Čujem Lomim Čaše, hitove kojima je, već sad, sa sve frizurom - ušao u legendu.

Komentari

Ahah, slika jebe.

+

Haaha, Jašar xDDD +++

Sve se mislim nešto, koliko li ih je deflorisao sa tom jebačkom kosom...Legenda.

Lik ne menja frizuru vec 30 godina xD Ne zelim da mislim o tome koliko je njih Jasar deflorisao, fuj, bljak :D

Ja imao vozača nedavno na eksurziji, isti Jašar. Zove se Ljuba (kako bi se drug'čije zvao vozač) tako da smo ga zvali Ljuba Jašar. Ulepšao nam je ekskurziju :) Inače pljus +

Ја вам кажем, ово је једино логично објашњење за његову невероватну истрајност у ношењу те легендарне фризуре. Нема друге.

Ne zelim da mislim o tome koliko je njih Jasar deflorisao, fuj, bljak :D

To sve one kažu, a zapravo misle-položi svoju divnu kosmatu glavu na moje dojke, Jašare. Znamo vas, žene, mojne se tu sad pravite.

Тако је брате, сад се ту праве као фине а вамо постер преко целих врата..
Признајте, биће вам опроштено.

Haha, jeste, provalili ste me, imam gumenu lutku sa likom Jasara ispod kreveta xD