Prijava
   

Slamarica

Kunta kinta.

Komentari

hehehhe, kunta, kunta :)

Ono, kako kome;)

znam familiju kojoj kunta 14 hiljade maraka u pregradnom zidu između dnevne sobe i trpezarije u kući koju su razmenili kad je počeo rat.

Pa ovo nije loše. Ne, nije

Ako si mislio na 14 hiljada.

Ajde beži bre, mislio sam na defku, ne spemuj čoveku sadržaj

ne da loše nije
nego odavno ne videh (pažnja, sledi moćna rima) veselije

Pretpostavljam da mlađi ne prepoznaju poentu:
https://en.wikipedia.org/wiki/Kunta_Kinte

odavno je mučeni kunta kinte
tobi postao

piso molbu
pa mu odobrili

Pretpostavljam da mlađi ne prepoznaju poentu

Simptomatično je postalo ignorantsko ponašanje ka nepoznatom, bez ikakve namere u naprezanju omlitavelih moždanih vijuga da bar pokušaju da procesuiraju informaciju i onda u saradnji sa prikupljenim informacijama, iskustvom i minimalnom istraživačkom delatnošću sprovedu odluku o shvatanju ili neshvatanju.

Ranije su postojali komentari poput "može li neko da objasni pre nego što ocenim", ili "trebalo mi je vreme da shvatim, plus".

Sada odmah drknu minus na sve što ne razumeju, ponosni što im je odnos udeljenih ocena time postao još opakiji, ni ne razmišljaju da nekoga ko je napisao nešto promišljeno time teraju sa sajta. Zašto bi iko pisao bilo šta pametno na mestu na kojem će to da čitaju glupi i to oni glupi koji ne žele taj detaljčić kod sebe da promene? Kao što vidimo, neće. Makar ne redovno.

Ranije nisam smatrao ispravnim da ispod definicije napišem "minuse dali ti i ti", a kada vidim koliko se baš ti i ti diče time što su strogi ocenjivači, tako nešto bi bio sasvim normalan potez. A možda bi ih i naterao da ne ispadaju glupi i stvarno razmisle šta i kako ocenjuju. Uglavnom, zbog njih je na sadržajima danas tako kako jeste (čini mi se da svakoga dana počinjem da pišem isto to).

ponosni što im je odnos udeljenih ocena time postao još opakiji, ni ne razmišljaju da nekoga ko je napisao nešto promišljeno time teraju sa sajta.

Čak i ne pomišljaju, da kada ostanu potpuno sami, neće imati ko ni minus da im da.

Simptomatično je postalo ignorantsko ponašanje ka nepoznatom, bez ikakve namere u naprezanju omlitavelih moždanih vijuga da bar pokušaju da procesuiraju informaciju i onda u saradnji sa prikupljenim informacijama, iskustvom i minimalnom istraživačkom delatnošću sprovedu odluku o shvatanju ili neshvatanju.

Kad se ovaj tekst pročita unazad, dobiju se stihovi Boja na Mišaru

http://vukajlija.com/kunta-kinta/458098
e zamisli kad prije 4 godine nije mogla proć kako bi prosla sad

Obrisao si je sa 16:2!! To je sad ko odabrana treći dan:)

jes ali tada ako nijesi imao bar 30 ocjena ko da je nijesi ni pisao. sjecate li se vremena kada su odabrane imale po par hiljada ocjena? :)

evo ovo je sa Smarkovog profila

Tulumbac
Kad se samo setim kako je nekad sve bilo super dođe mi da umrem sad kad nije ništa super u poređenju na nekad kad je sve bilo super a sad nije.

ja sam vazda brisao svaku koja za manje od 24 sata nema više od +20, posle sam spustio na +15, sad samo kad su za sat vremena na nuli ili u minusu

Znamo, ponavljaš to stalno :P

to je baš tužno... ne mogu da prežalim vreme kad je defka sa +20 bila tek na donjoj granici za opstanak...